2777
2789
عنوان

باردارا بیایید ببینیم در چ حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 61 پست
خانمای باردار قدر این دوران رو با همه سختی هاش بدونید خیلی ها آرزوشون جای شما باشن از جمله خودم

عزیزم انشالله ک ب حق امام حسین ب زودی زود مادر بشی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حسودیم شد اکثرا بالای بیست هفته اید من هنو هشت هفتمه پدرم درومده😄

منم اولاش هی میگفتم کی میشه برم انتی بعد لحظه شماری میکردم برا آنومالی بعد الان برا زایمان روزا رو میشمارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

روزی یه بار میرم میام خونه میشه ۸۰تا پله

عزیزم انشالله ک ب سلامتی زایمان میکنی نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اولاش هی میگفتم کی میشه برم انتی بعد لحظه شماری میکردم برا آنومالی بعد الان برا زایمان روزا رو م ...

خیلی دوران سختیه من تهوع زیادی دارم و همش افتادم تو خونه از طرفی پسر کوچولوی بیچارم همش تنهاس و هورمونام بهم ریخته خیلی باهاش بد رفتار میکنم خیلی عذاب وجدان دارم کاهی میگم کاش دومی رو نمیاوردم

روزی یه بار میرم میام خونه میشه ۸۰تا پله

کارت اشتباهه عزیزم به عنوان یک مادر بهت میگم که زایمان زودرس داشتم.توروخدا به فکر بچت باش.خودتو با فیلم سرگرم کن.من حتی تا تو حیاط هم نمیرم میگم نکنه یهو لیز بخورم یا بیفتم.فقط  تا دکتر میرم اونم صندلی ماشین رو میخوابونم .حتی برای خرید طلا هم نرفتم همسرم رفت برام عکس فرستاد من انتخاب کردم وخرید.خیلی مراقب باش خیلی

خیلی دوران سختیه من تهوع زیادی دارم و همش افتادم تو خونه از طرفی پسر کوچولوی بیچارم همش تنهاس و هورم ...

میگذره گلم منم شهر غریبم با بچه کوچیک منم کم حوصله شدم .من به حدی حالم بد بود که کتون توی ادرارم دفع شد دکتر گفت اگه چیزی نخوری میری تو کما یا سکته مغزی میکنی.فکر کن در طول شبانه روز هیچچچچی نمیخوردم حتی یک قاشق غذا

کارت اشتباهه عزیزم به عنوان یک مادر بهت میگم که زایمان زودرس داشتم.توروخدا به فکر بچت باش.خودتو با ف ...

از فردا بیشتر رعایت میکنم ممنونم عزیزم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آفرین عزیزم هیچی از بچت مهم تر نیس.انشالله بسلامتی دنیا بیاد بعد همه ش باهم برید گردش وتفریح به امید ...

دخمل بلام نمی‌زاره بعضی روزا صبح از خواب بیدار میشه میگه بریم دور بزنیم حوصله م سر رفته🥴

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخمل بلام نمی‌زاره بعضی روزا صبح از خواب بیدار میشه میگه بریم دور بزنیم حوصله م سر رفته🥴

خطرناکه.خدا سر کافر هم نیاره درد روحی که من کشیدم بخاطر زایمان زودرس.خدا برا هیچ مادری پیش نیاره برا همین به همه توصیه میکنم سختی بکشید مهم نیس مهم اینه بچه تون به موقع وسلامت بیاد بغلتون.من ۶ماهه خانوادمو ندیدم رنگ بیرون رو ندیدم فقط موقع دکتر رفتن اونم صندلی خوابیده بیرون رو نمیبینم.ولی ارزششو داره