2777
2789
منم 8هفته سقط کردم ولی من دیدمش کبود بود

متاسفم بابت سقطت 

سقط خیلی سخته 

از لحاظ روحی روانی خیلی دردناکه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اگر بچه ای برای پدر و مادر با بچه های دیگرش فرق داشت اینجا هم میشه گفت فرق میکنه حتی اونی که تو بارد ...

کاملا درسته تا کسی مادر نشه نمیتونه درکش کنه

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید اما بخاطر بچت این جوری شدی یا همسزت؟ من حس میکنم بچه ی 6 ماهه خاطره ای ازش نداشتی قبولش ...

ولی اسی با این حرفا و سوالات کاملا واضحه که بچه نداری و اصلا نمی دونی مادری یعنی چی

حالا بچه نداری ، درک چی؟ 

مرگ بچه کوچیک و بزرگ نداره

حتی جنینم سخته

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جوانه میزنم ...🌱

یکی از آشناهای ما خانم شو از دست داده خیلی زیاد بی تاب هست با خودم میگفتم جایگزین زن هیچکس نمیشه اما ...

نخیر نگاهت کاملا برعکسه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جوانه میزنم ...🌱

متاسفم بابت سقطت سقط خیلی سخته از لحاظ روحی روانی خیلی دردناکه

خیلی خیلی من تایک سال دردش شدید همراهم بود حتی حاضر نبودم برم دکتر تواون شرایط حرف بقیه بدتر اذیتم کرد

در حسرت مادر شدن .........
خیلی خیلی من تایک سال دردش شدید همراهم بود حتی حاضر نبودم برم دکتر تواون شرایط حرف بقیه بدتر اذیتم ک ...

درکت  میکنم ♥️

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰