2777
2789
آره خیلی سخته شایدچشم زخم بوده این حادثه وحشتناک

شک نکن که چشم بود دخترم مثل پدرش بور سفید با چشمهای سبز و طوسی بود و مثل یه عروسک تو بغلم بود هر جا میرفتیم میخواستن بغلش کنن اون سال عید بود. که تصادف کردیم سال ۸۶ هنوز ست مادر یاپدرو فرزندی زیاد مد نبوداما هر سه کت مخمل مثل هم پوشیده بودیم یه ماشین پی کی هم تازه با قرض خریده بودیم که همون شد ارابه مرگ ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم اما به نظرت مرگ یه 6 ماهه با مرگ یه بچه 20 ساله یکی هست؟

یه بار رفتم بهشت زهرا

یه خانم اونجا بالا سر یه قبر کوچولو زاااااااااااااااااار میزد

نگاه قبر کردم دیدم دو ماهش بوده فوت شده

زنه میگفت کاااااااااش لیست سال عمر میکردی بعد میرفتی

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

یه بار رفتم بهشت زهرایه خانم اونجا بالا سر یه قبر کوچولو زاااااااااااااااااار میزدنگاه قبر کردم دیدم ...

بیست

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

اصلا همچین تصوری نداشته باش 

من اولین سقطم ۹ هفته بود دو سال براش زار میزدم 

نه میدونم پسر بود نه دختر 

حتی قلب نداشت 

تصور یه بچه ی ۶ ماهه واقعا دردناکه واقعا ادم میسوزه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

اصلا هیچ فرقی نداره بخدا مادر بشی مسفهمی منم مادر نبودم یکی مثلا حامله بود بچش سقط میشد بعد انقدر ناراحت بود من میگفتم تو دلممم اوووو حالا چیه مگه خو دوباره حامله میشه دیگه بعد که حامله شدم وای تازه فهمیدم مادر بودن بجه داشتن یعنی چی هیچ فرقی نداره بچه یه روزه ات با بیست ساله هر دو عزیزه 

خیلی سخته مادر من 6ماهه باشه اوبشو از دست میده افسردگی شدید میگیره بعد از 4تا بچه اصلانمیتونسته فراموش کنه هر روز سرخاکش الان تا بچه کوچیکی گریه می‌کنه یا مریض میشه گریه می‌کنه و یاد اون بچه میافته نزدیک به 35سال پیش ولی هنوز فراموش نکرده

در حسرت مادر شدن .........
🤣😅 به خودمم نمیاد یهو تحت تاثیر جو قرار میگیرم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14935924/%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%B1%D8%B1%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..