2777
2789
عنوان

شده از ازدواج تون پشیمون شده باشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2293 بازدید | 207 پست
خدا رو شک که الان حالتون خوبه من در حال جدایی هستم حالم بده افسردگی گرفتم

ممنونم عزیزم.

انشالله برای شما هم بهترینا رقم بخوره.

اوایل طبیعیه به نظرم اکثر آدما این حس و حال رو بعد طلاق و جدایی تجربه می کنن اما این که تو این حال بمونی یا نه دست خودته. 

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

اها ان‌شالله اینبار زندگی ک دوس دارید داشته باشید عزیزم آرزوی خوشی دارم براتون🤍

ممنونم عزیزم،،،،همچنین.🌷🌷

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا از موقع عقد شروع شد؟تو فامیل کسی بود ک باهاتون جور نباشه؟

اره همه   حسادت ها زیاد بود حتی دعوتمون نکردن خونشون ...دایی من برگشت گف سال دیگه انداختتت بیرون یکی دیگه آورده جات اون یکی داییم به مامانم گفته بود دخترتو دیده بود و گرفته بود؟؟؟ اصن داستان هایی داشتما خیلی حسادت کردن ظاهر زندگیم خوبه باطن داغونه 

اره همه حسادت ها زیاد بود حتی دعوتمون نکردن خونشون ...دایی من برگشت گف سال دیگه انداختتت بیرون یکی ...

مطمئنم از همونه 

امیدوارم دعای بد نکرده باشن

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

مطمئنم از همونه امیدوارم دعای بد نکرده باشن

نمیدونم منم امید وارم قبلا خیلی بهش فکر میکردم ولی هر چی باشه چند سال گذشته ولم کنن دیگه طبیعیه اولش حسادت کنن ولی بعد چند سال باید عادی شه  ما که کلا حذف شدیم رفت و امداشونو قطع کردن با مامانمم خیلی جنگ و جدل های بیخود دارن الکی الکی در صورتی که بخدا ما همیشه براشون خوبی کردیم هیچ وقت بدشونو نخواستیم به خصوص مامانم....مامانم دختر بزرگه بود مادری کرده براشون ولی اونا دشمن شدن الکی البته میگم ظاهر زندگیم خوبه شوهرم از یه خانواده خیلی خوب و اصیل اصن بعیده این رفتارا ازش ولی ....

نمیدونم منم امید وارم قبلا خیلی بهش فکر میکردم ولی هر چی باشه چند سال گذشته ولم کنن دیگه طبیعیه اولش ...

ان‌شالله روی خوش زندگی رو ببینی 

اینکه خانواده و خود طرف خیلی تاثیر داره تو زندگی درسته؟

مامانم همیشه میگه میخام ببینم چقدرش درسته

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

ان‌شالله روی خوش زندگی رو ببینی اینکه خانواده و خود طرف خیلی تاثیر داره تو زندگی درسته؟مامانم همیشه ...

خیلییییییییییییی تاثیر داره ببین من با شوهرم خیلی مشکل دارم ولی خانوادش خوبن مثلا یه مشکلی پیش میاد به مادرش اینا میگم میشینن باهاش صحبت میکنن و تقریبا دیگه اجازه نمیدن اون رفتار رو تکرار کنه خیلی خانوادش با شعور و این که خیلی مهمه پشتت باشن مردا خرشون که از پل بگذره هار میشن زندگی خیلی بالا و پایینی داره و مهمه که حمایت دو خانواده پشت زن باشه آدم از فرداش خبر نداره بخدا من قبل ازدواج میگفتم امکان نداره یه روز با این آدم دعوام بشه ولی هرروز قهر و دعوا ی فیزیکی و داد و بیدار و همه چی ...حتی وو خواب هم نمیدیدم گاهی ازش انقد متنفر میشم که دلم میخواد نباشه اصن

چطور امتحانش کنم؟من راستش قبلا یه خواب دیدم همو موقعی ک باهاش چت میکردم بهم گفتن باهاش حرف نزناین ند ...

مثلا بده امتحانش کنن چت و اینا یا تو جمع خانوادگی ببین به دخترا چطور نگاه میکنه خوبی خانوما اینه که حس ششم قوی دارن اگه حس کردی غیرطبیعیه دلیلی نداره یه عمر عذاب بکشی 

البته خوابها هم اکثرا هشدارن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
کاش هیچوقت دوسش نداشتم عاشقش نمیشدم الان که دارم جدا میشم ناراحت نبودم عشق ادم پیر میکنه

عزیزم اینا تجربه های زندگی هستن چه خوب چه بد گذر زمان حلال مشکلاته ان شاالله ازین به بعد قشنگترینا بیاد ت مسیرت

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
مثلا بده امتحانش کنن چت و اینا یا تو جمع خانوادگی ببین به دخترا چطور نگاه میکنه خوبی خانوما اینه که ...

متاسفانه رفت و امد نداریم 

من بعد ۱۷ سال دیدمش ینی وقتی نوزاد بودم همو دیده بودیم😂🥱

میترسم آیدی بدم ب کسی پیامش بده بعد شک کنه ک از طرف منه..

دلم نمیخواد همچین چیزی باشه هم میترسم کل حرف هارو ب زنداییم بگه آبرو نمونه برا من 

تازگیا حس میکنم ازم دور شده همش از خدا کمک میخوام از دلتنگیم کم کنه انقد دلتنگش میشم خدا شاهده هیچی حالم رو خوب نمیکنه

ببین من خیلی نتونستم باهاش چت داشته باشم در حد چن ماه اونم ک زیاد نشد.حسود هست ینی اینکه با پسری بحر ...

اگه زمانی ابراز علاقه کرد حتما حتما برید مشاوره اون مو رو از ماست میکشه بیرون و بهت اعلام می‌کنه به درد ازدواج میخوره یا نه 

چند نفر و می‌شناسم میگفتن درونگران و اینا معلوم شد تو جمع دوستاش حرف مشروب و چیزای دیگه اس 

متاسفانه رفت و امد نداریم من بعد ۱۷ سال دیدمش ینی وقتی نوزاد بودم همو دیده بودیم😂🥱میترسم آیدی بدم ...

ببین عزیزم حرف اخر یه جمله ای بودکه میگفت خوشش بیاد خودش میاد اگه دوستت داشته باشه شک نکن هرطور شده پاپیش میذاره اکه نه فقط خودتو اذیت میکنی 

بسپر به زمان و به خودت برس ان شاالله به وقتش همه چی درست میشه