2777
2789
عنوان

آنژیو قلب خواهش میکنم بیاین

49 بازدید | 15 پست

هنوز دکتر همسرم نیومده که جواب قطعی بده از نگرانی دارم دیوونه میشم اگه آنژیو جواب نده میرن سراغ بالن و فنر یا عمل قلب باز؟

میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون وقت آنژیو اگه گرفتگی باشه بالن میزنن اگه رگ باز نشد باید عمل بشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
حین انژیو میزنناگه حواب نده قدم بعد جراحی بازهگاهیم انژیو میکنن نیبنن اصلا نیاز به فنر نیست

ای وای ای اای😭😭😭

یعنی فقط جراحی راهشه؟

یعنی جی؟ مگه تو جواب آنژیو رو میدونی؟

آره دیروز آنژیو شد ولی دکترش گفت باز نشده رگاش منتظر جراحیم.فکر میکردم نهایت با بالن و فنر حل میشه😭😭😭

آنژیو زده باز نشد😭😭😭

خب شاید حالا میخان فنرو اینارو امتحان کنن شرایط همه ک یکی نیست بابای من شرایطش خوب نبود ک هی ببرن بیارن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اها امکانش هست دوباره فترم امتحان کننهر ۳ رگ کپ بوده یا جی؟

نمیدونم هرچی از پرستارا میپرسم فقط میگن دکتر باید بیاد 😭😭😭