2777
2789

دوست سابقم بینیم عمل نبود مسخرم میکرد 

عمل کردم بعد گفت وایییی قیافت بامزه بوددد خیلی کوچیک شده فلان(اوایل زیر اتل فشرده شده بود خیلی فانتزی به نظر میومد) دیگه بامزه نیستی

یا کلی خوشگل میکردم میگفت وایی پشت لبت موهات ضخیمن برو لیزر ولی اگه بری لیزر بیشتر میشن 🥴😂

بعد من یبار مث خودش جوش صورتشو مسخره کردم خودشو جر داد

ی پسره بهم گفت از استایلتون خوشم میاد ناراحت فشاری شد پسره فهمید بهش گفت استایل شماهم خوبه دوستم با حرص یچیزی بهش گفت

اگه به خودش مستقیم میگفتن با عشوه میگفت مرسییی ممنونم😂

یا میخواست خانواده اش دک کنه بره پیش دوس پسرش میومد از اینجا میرفت خانوادش نفهمن

وقتی خرید داشت کسی نبود باهاش بره منو میخواست

گفتم بریم بیرون گفت حوصله ندارم بعد استوری گذاشت با دوستاش به روی خودش نیورد چند روز بعدم ازم لباس میخواست ندادمش

ولی من زیاد عیبی ازش نمیگرفتم با لبخند ذوق همراهیش میکردم نمیگم کامل بودم ولی سعی میکردم حس بدی ندم

چرا با این دوست بودم خدایا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه پیک می حسود تاکسیک معذرت میخوام دیو.ث😀فقط امیدوارم باهاش کات کرده باشی

باهاش کات کردم

جالب اینجاس که گاهی میفهمیدم بده میگفتم ادما بدیایی دارن دیگه

الان که باهاش ارتباط ندارم فهمیدم این خیلی افتضاح بود

وقتی از همچین آدمایی دوربشی اونوقته که به خودت احترام گذاشتی و خودت برای خودت مهمی :) 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

و بعدش ادم چقد حس خوبی دارهمن یه ساله گذاشتمشون کنار اصلا حس میکنم یه ادم دیگه شدم

آفرین دقیقا 👌علاوه بر این ها احساس خاصی داره احساس میکنه برای همیشه از آدمای سمی و دنیای آدمای سمی مهاجرت کرده و دیگه قرار نیست برگرده مخصوصا وقتی که شمارتم عوض میکنی و قبلی رو برای همیشه خاموش

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اینارو تعریف کردم کامنتارو خوندم فهمیدم واقعا رفتارش بد بود:)قبلش متوجه نمیشدم چقدر بده

خیلی بده من دخترخاله هام اینطو. بودن فک کن من ساده از بچگی با اینا بزرگ شدم چقد اعتماد به نفسمو نابود کردن 

الان ی ساله باهاشون ارتباطم در حد سلام علیک بیشتر نیست

انقدرررر حس خوبی به خودم دارم انقد همه بهم حس خوب دارن هر کی میبینم میگه چقد خوشگل شدی چیکار کردی ژل ژدیه عمل کردیه و...

در حالی که هیچ کاری نکردم فقط خودم حس خوب به خودم دارم و ادم سمی دور ورم کم شده

من یه ارایشم میکردم کاری میکردن برم پاکش کنم.... یجوری تو مخم رفته بود زشتم دوس نداشتم هیچ جا برم😂

دقیقا:)الان تنهام برای بیرون رفتن ولی برام مهم نیس

ببین منم خیییییلی دوست سمی داشتم یه بار که طبق معمول میخواستن از حسادت تیکه پرونی کنند خطمو واسه همیشه خاموش کردم، مثل شما کلا تنها شدم تنها میرفتم بیرون ولی خیییییلی خوب بود خیلی خوش گذشت احساس خوبی داشتم