2777
2789
عنوان

پلو عدس واقعا غذا محسوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 60 پست
عزیز درسته پرستاری سخته ولی لحن شما هم خالی از ادبههر شغلی سختی خودشو دارهقرار نیست بخاطر اینکه خودم ...

میاد چرت میگن برو خودت درست کن انگار من بیکارم خودم عقلم می‌کشه میتونم خودم درست کنم لابد وقتشو ندارم . حق سرزنش کردن منو نداشت چون عددی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داری میگی گوشت داره واس ما نداره خب

البته ما هم همیشه گوشت نمی‌ریزیم من خودم چون عدس پلو دوس دارم بیشتر وقت ها خالی میخورم با گوجه یا نیمرو ميندازم روش

ولی اعضای خانواده خالی دوس ندارن یا با نمیرو

نمیرو درست کنی روش بندازی دوس نداری؟

میاد چرت میگن برو خودت درست کن انگار من بیکارم خودم عقلم می‌کشه میتونم خودم درست کنم لابد وقتشو ندار ...

باز هم میگم خواهرانه البته رو لحن و ادبیاتتون کار کنید

شغل منم دست کمی از شغل شما نداره و سختی کار زیادی رو تحمل میکنم

دو تا بچه مدرسه ای کوچیک هم دارم و کلی دغدغه 

ولی واقعا به خودم اجازه نمیدم به دیگران اهانت کنم بخاطر اختلاف سلیقه شون 

موفق باشین جانم♥️🥰

البته ما هم همیشه گوشت نمی‌ریزیم من خودم چون عدس پلو دوس دارم بیشتر وقت ها خالی میخورم با گوجه یا نی ...

نیمرو رو عدس پلو میندازین چ جالب امتحان نکردم تاحالا خوشمزه میشع؟

راه حلات چرت و پرتی وقتی درکی‌ نداری پس سکوت کن حرف نزن راه حلت بدرد خودت میخوره ن دیگران. بعدم خودم ...

احمق بیشعور حتا بلد نیستی حرف بزنی  همینطوری با بقیه حرف میزنی محل کارتم همینقدر سگی

سگ همون بهتر ک مادرت غذای خوب درست نکنه لیاقت نداری 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
میاد چرت میگن برو خودت درست کن انگار من بیکارم خودم عقلم می‌کشه میتونم خودم درست کنم لابد وقتشو ندار ...

توی،احمق عقل داشتی درست حرف میزدی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
نیمرو رو عدس پلو میندازین چ جالب امتحان نکردم تاحالا خوشمزه میشع؟

حقیقتا عزیزم نمیدونم شما امتحان کنی خوشت میاد یا نه چون غذا خیلی سلیقه ایه ولی من به شخصه دوست دارم و با غذاهایی مثل عدس پلو ، سبزی پلو ، شوید پلو اینا چندتا تخم مرغ رو نیمرو میکنم و بعد ميندازم روی برنجم و میخورم به نظر من خوشمزه و جالب میشه

شما هم یکبار امتحان کن به نظرم بد نمیشه حالا شاید مورد علاقه شما نباشه ولی بدم نمیشه شاید خوشت اومد❤️❤️❤️

حقیقتا عزیزم نمیدونم شما امتحان کنی خوشت میاد یا نه چون غذا خیلی سلیقه ایه ولی من به شخصه دوست دارم ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم ببینم چطور میشع تاحالا نخورده بودم اینطوری

جز ابراز تاسف و آرزوی صبر جمیل برا بیمارایی که باهاتون برخورد دارن حرفی ندارمیاحق

تا اسم پرستاری اومد از حسادت منفجر شدی چیه مامایی یا بهیاری ک عقده پرستاری داری؟ نگران نباش مریضام همه ازم راضین ولی تو مشخص بود از حسادت سوختی.نسوز شغل خاصی نیست.

تا اسم پرستاری اومد از حسادت منفجر شدی چیه مامایی یا بهیاری ک عقده پرستاری داری؟ نگران نباش مریضام ه ...

نه عزیزجان من مهندسم

ولی واقعا خنده داره برخوردتون و این حجم از خشونت!!!!