2777
2789
عنوان

پلو عدس واقعا غذا محسوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفت و نیم چیه من 5 پامیشم میرم سرکار بعدم کارت چیه؟ هرچی هست اصلا با پرستاری قابل مقایسه نیست!

کار من اینه خودمو باهاش وقف دادم

تو هم کارت هر چی ک هست خودت برنامه هاتو تنظیم کن.

۷ روز هفته ک سرکار نیستی! وقتایی ک خونه هستی پاشو برای خودت غذا درست کن ب بقیه هم بگو لطفا غذای من نخورید

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
کار من اینه خودمو باهاش وقف دادمتو هم کارت هر چی ک هست خودت برنامه هاتو تنظیم کن.۷ روز هفته ک سرکار ...

تو چی می‌دونی از پرستاری و ۳۵ تا شیفت در ماه دادن و شیفت لانگ و شب و صبح باهم و عصر و ... هیچ درکی‌ نداری

تو چی می‌دونی از پرستاری و ۳۵ تا شیفت در ماه دادن و شیفت لانگ و شب و صبح باهم و عصر و ... هیچ درکی‌ ...

بیا منو بزن میخاستی نری مگه واسه من میری

شاید چیزی نمیدونم ولی میدونم آدم تو هر شرایطی ک هست باید خودشو سازگار کنه و راه حلی برای مشکلاتش پیدا کنه.

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بنظرم بگوبهش چی بپزه.منم سرکارمیرفتم خودم میگفتم چی بپزه

خواهر مگ ب حرف منه هرچی دوست داره میپزه من میرسم خونه جنازم وگرنه خودم میپختم . سوپم خیلی بده اصلا دوست ندارم شبا. نون خالی میخورم سوپ نه

من انقدر عدس پلو دوست دارم

مامان منم برنج و عدس درست میکنه

یعنی مرغ بینش نمیذاره

برنج و عدسه 

روشم گوشت چرخ کرده و خرما و کشمش میریزیم 

من کنارش گوجه هم میخورم عدس پلو با گوجه خورد شده کنارش میخورم

بیا منو بزن میخاستی نری مگه واسه من میریشاید چیزی نمیدونم ولی میدونم آدم تو هر شرایطی ک هست باید خود ...

راه حلات چرت و پرتی وقتی درکی‌ نداری پس سکوت کن حرف نزن راه حلت بدرد خودت میخوره ن دیگران. بعدم خودم ب عقلم میرسه خودم بپزم مشخصا خستم و وقتشو ندارم.خیلی همچین راه حل خاصیم ندادی پروفسور

تو چی می‌دونی از پرستاری و ۳۵ تا شیفت در ماه دادن و شیفت لانگ و شب و صبح باهم و عصر و ... هیچ درکی‌ ...

عزیز درسته پرستاری سخته ولی لحن شما هم خالی از ادبه

هر شغلی سختی خودشو داره

قرار نیست بخاطر اینکه خودمون تحت فشاریم به دیگران توهین کنیم