2777
2789

اخر فصل یک   اونی ک برنده شد مبفهمه همه چی زیر سر پیرمرده بود 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی جونم ببخشید با اجازه😭🩷     

خانما میشه امضامو بخونید؟🥺

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎

همه مردن بجز اون مرده. 

همه چی هم زیر سر پیرمرده بود اون همه چیو برنامه ریزی کرده بود

دلیلش هم این بود که اونقدر پولدارم که همه تفریح های دنیا رو انجام دادم و دیگه لذتی برام ندارن میخواستم تلاش انسان برای بقا رو ببینم

هزارمین کاربری 😬😬😬 

تاپیکا پشت سر هم شده اسکویید گیم الان نی نی یار میگه هر کی درباره اسکویید گیم تاپیک بزنه تعلیق میشه  

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

شماره ۴۵۶ برنده میشه 

و میفهمه همه ماجراها زیر سر شماره ۱ بوده 

درکل انگار چندتا آدم مرفه سر این آدما قمار کرده بودن 

درکل سریال مزخرف و تو مخی بود حیف وقتی که صرف دیدنش کردم

🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄