2777
2789

ما نامزدیم امسال اولین سالمه

برای روز زن خودش گقت بریم طلا بخریم گقتم نمیخوام خودش اصرار کرد 

دیدیم طلا داره بالا می‌ره گفتم یه چیز سنگین تر بردار دست دوم بعد نگه دار پیش خودت ضرر نکنی 

دیگه رفتیم یه دستبند ۵گرمی خریدیم شد ۲۷تومن

بعد دیشب رفته خونه گفته که دستبند خریدیم مامانش آتیش گرفته که قرار بود پلاک بگیری توی خونه مون نمی‌خری بعد هی میری براش طلا میخری

دیشب  اومد دم خونمون انقد عصبی بود میخواست یه قول خودش باهام حرف بزنه آروم بشه 

دیدم داره گریه می‌کنه میگه خسته شدم (مامانش خیلی اذیتمون کرد نمی‌خواست بهم برسیم)

اینم بگم که نامزدی ما توی تالار بود  خرج شامو خانوادش ندادن خودش داد

وسیله هایی ام که خریده خودش خریده 

لباسشویی یخچال تلویزیون همش خودش خریده یه هزار تومنی ندادن بهش 

بعد دیدمش دیشب با اون حال عصبی شدم که چرا اینجوری رفتار میکنند زنگ زدم باباش گوشیمو گرفت قطع کرد 

باباش دوبار بهم زنگ زد هر چی گقتم گوشیو جواب بدم نذاشت

صبح پاشدم دیدم باباش پیام داده بی احترامیتونو فراموش نمیکنم

نوشتم سلام چه بی احترامی کردم من؟

نوشته زنگ زدم جواب ندادید

گفتم خواستم زنگ بزنم با این حال اومده بیرون ما خوب بودیم اومد خونه خواستم ببینم چی شده 

بعد دیدم زنگ زد گفت چیسده و اینا منم بهش گقتم 

گفت قرار بوده پلاک بخره دستبند خریده 

منم گفتم پس اندازه آوردم خونه نشون مامانم اینا بدم دیشب خواستم بهش برگردونم نگرفت خب چکار کنم من.

گقت آخه میخواد فرش بخره وسیله ها دیگه بخره لازم میشه گقتم هر وقت خواست می‌تونه بفروشه 

توقع دارن فرش و مبلم خود نامزدم بخره

بنظرتون چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایراد بنی اسرائیلی میگیرن چرا 

می‌خواسته پلاک بخره، دست‌بند خریده....😐😐😐😐 

میگفتی میخوای گریه کنی؟؟؟ گریه کن بی تربیت 😃

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

سعی کن خودتو قاطی نکنی بزا شوهرت حل کنه تو با پدرمادرش درمورد پولو طلا و خریدات حرف نزن پیش اونا فقط با شوهرت خوش باش

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

چرا زنگ زدی به باباش؟ نمیگفتین اصلا دستبند خریده خب. نمیگفتین طلا خریده اصلا. فرش و لباس شویی طرف شما با داماده؟

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
ایراد بنی اسرائیلی میگیرن چرا می‌خواسته پلاک بخره، دست‌بند خریده....😐😐😐😐 میگفتی میخوای گریه کنی؟ ...

همون دیگه 

برای شب یلدا برام النگو نیاورد گیت پول شابای احسانم دادید طلا اون جای یلدا 

همون دیگه برای شب یلدا برام النگو نیاورد گیت پول شابای احسانم دادید طلا اون جای یلدا

شاباش تالار ؟ شما برداشتین؟

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .