2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسردگی مال سردی مغزه، عطر طبیعی مثل گل نرگس و مریم استفاده کن. اسفند دود گن. و به هیچ عنوان غذای سر ...

افسردگی ندارم عزیزم اضطراب وترس از بیماری دارم🥲فکرم درگیره واسه این دارو استفاده میکنم

بعد از یکماه تاثیر میکنه، روزای اول بیقراری میاره ولی بعد یکماه بیخیالی خاصی میاره

مثلا تا چند روز بیقراری این مشکلات وداره؟🥲من ۱۹روز میخورم فکرمو بیشتر بهم ریخته انتظار داشتم الان دیگه اروم شده باشم فکرم🙁

افسردگی ندارم عزیزم اضطراب وترس از بیماری دارم🥲فکرم درگیره واسه این دارو استفاده میکنم

برای اضطراب هم نفس عمیق خیلی عالیه، یه بار استرس داشتم بی خود و بی جهت. گفتم بیام اینهمه میگن مدیتیشن و نفس عمیق ببینم چجوریه، رفتم تو اتاق دراز گشیدم، باورت میشه اولش، تپش قلبم تکونم میداد، بعد 5 دقیقه تنفس عمیق، در آرامش محض بودم

مثلا تا چند روز بیقراری این مشکلات وداره؟🥲من ۱۹روز میخورم فکرمو بیشتر بهم ریخته انتظار داشتم الان د ...

فوقش دو هفته،دوز شما هم پایینه،اصولا سیتالوپرام استرس نمیاره و بیشتر سرخوشی میاره،شاید هم تلقین باشه،در هر صورت باید برین دکتر ک اگه لازمه دارو عوض بشه