2777
2789
عنوان

بهش بگم یا نهههه

99 بازدید | 17 پست

بچه ها دارم با یکی اشنا میشم ک بغد خانواده ها همو ببینن

حالا راجب گذشته میپرسه 

من تو 13 14 سالگیم با یکی چت میکردم ولی دهنش لق بود ب همه گف

الان راجب اون میپرسه چی بگم 

و یکی دیگه لود ک تو 17 سالگیم زیر نظر خانواده اشنا شدیم و ب تفاهم نرسیدیم

چی بگم دقیق بتش؟

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
اینا گفتن نداره

اخه اگه بعدا بفهمه بد میشه

راجب اون 14 15 سالگیه قطعا شنیده 

بگم چت بچگونه ی زمان روبیکا بود؟

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتن نداره

اون 14 15 سالگیه م رو میدونه قطعا شنیده

چی بگم ذاجب این؟

راجب اون یکی نگم هیچی؟

اون 14 15 سالگیه م رو میدونه قطعا شنیدهچی بگم ذاجب این؟راجب اون یکی نگم هیچی؟

آخه اگه پرسید بگو انقدر مهم نیود که یادم نیود

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
آخه اگه پرسید بگو انقدر مهم نیود که یادم نیود

با اونی که داشتیم اشنا میشدیم عکس گرفتیم یبار سلفی ولی خب اون قطعا نمیاد بگه یا کسی بدونه چون خانوادش سرشناسن خیلی ولی خب استرس دارم نمیدونم 

و اون یکیم واقعا بچه بودم چرت و پرت بود

قشنگ بگم با هیشکی نبودم و فقط یه چت زمان بچگی بود که نمیخواستم راجع بهش از کسی بشنوی؟

به نظرم همیشه راستشو بگوهمه چیزو نمیخواد بگی ولی دروغ نگو

لطفا بهم میگی دقیق چی بگم بهش؟🥺

لطفا بهم میگی دقیق چی بگم بهش؟🥺

البته بستگی داره به شخصیت طرف مقابلت که دلیل سوالات و عکس العملش چی باشه

یعنی با چه جوابی چه عکس العملی نشون میده و اینکه شما از کدوم عکس العملش میترسی

ی چت بود دیگه نگو بعد اگه پرسید بگوو اوو اونو یادم رفته بود

دلم میخواد از زبون خودم بشنوه

چون طرف فوق العاده ادم کثیفیه و هزار تا چیز میزاره روش بهش میگه وقتی بفهمه نامزد کردم

بگم همون موقعی که درس و مدرسمون انلاین شد تو روبیکا چت کردیم زمان بچگی با خنده که مثلا مهم نیست؟ 

اخه بچه ی 14 15 ساله چی میفهمه

البته بستگی داره به شخصیت طرف مقابلت که دلیل سوالات و عکس العملش چی باشهیعنی با چه جوابی چه عکس العم ...

چون طرفی ک باهاش چت کردم یه چیزایی راجع بهم گفت به بقیع که اصا پشمای ادم میریخت 

و دلم نمیخواد فکر کنه واقعا همچین ادمی ام وقتی کاری نکردم