دختر من که نه کل سال تحصیلی تنشه مگه اینکه بریم مهمونی .....حتی شبها که با ماشین میریم بیرون بازهم در نمیاره
مدرسه ها که تعطیل میشه تازه خانم دنبال لباس تو این سوراخ موش و اون سوراخ موش
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من بچه بودم بزور مامانم لباس زیر سو ت.. یی.. نتنم میکرد گاهی هم با کتک🙄😂😂فقط هم همون یکی داشتمبعد ...
شما جلوشو باید میگرفتیم😐
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
مثلن سالی یکدونه لباس مورد علاقه شو می پوشه تا اون لباس یا کوجیک بشع یا خراب بشه حتی اگه هم نشسته باشه بازهم لباس مورد علاقه شو پیدا میکنه و می پوشه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
واقعاااا بعد از اون خانمه که میخواس بچه هاشو بزاره بره خارج ۵سال دکترا بخونه بیاد تازه شوهرش زن بگیر ...
دقیقا، اونم همش میخواست بقیه بهش حق بدن
توی این تاپیکم مگه میشه کسی لباس فرمشو در نیاره 😐💔
اینجا واقعا منبع سمه
برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....