2777
2789
عنوان

دختر هشت سالم خونه رو تمیز میکنه کارم اشتباهه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 54 پست
از سن کم باید کار داد به بچه وگرنه ۱۲ شروع نمیکنه برات جمع کردن

مگه برده داریه 😐

یا بچه به دنیا میاری که برات جمع و جور کنه؟

مامان من هیچ کاری بهم نداد حتی یه استکانم جا به جا نمیکنم 

ولی الان کمکش میکنم 

بعضی وقتا شام میپزم 

خواهر کوچیکمو حموم میکنم 

خونه جارو میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی هم عالی من پسرام ۵ و ۸ سال هستن تمیز میکنن چای دم میکنن هر کدوم ستاره هاشون ۵۰ تا بشه جایزه میدم خیلی هم قدرش رو میدونن وقتی که به عنوان جایزه و دستمزدشان باشه تا وقتی که خودم برم همینجوری چیری براشون بخرم منم بچه هام انرژیشون خیلی زیاد خودشون دوست دارن و سرگرم میشن ولی باز خودشونم بهم میرین ها ولی همین که تنبلی نمیکنن عالی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
من طبق چیزی که توی اطرافیان دیدم ، دختری که کارهای خونه رو انجام بده از لحاظ درسی زیاد موفق نمی‌شه،و ...

عزیزم اتفاقا واسه آیندشون خیلی خوبه.فک کن مثلا مهاجرت کنه یا بره خوابگاه.دیگه فکرت پیشش نیس

بچه ها من رفتم اینجور که بوش میاد تو این تاپیکم مثل تاپیک خاطرات دوران عقد قراره دعوا بشه خداحافظ 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
مگه برده داریه 😐یا بچه به دنیا میاری که برات جمع و جور کنه؟مامان من هیچ کاری بهم نداد حتی یه استکان ...

وا چه ربطی داره بحث بحث مسئولیت دادنه انگار بردیمش اردوگاه کار اجباری 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم اتفاقا واسه آیندشون خیلی خوبه.فک کن مثلا مهاجرت کنه یا بره خوابگاه.دیگه فکرت پیشش نیس

نظر من اینه ،دختراکه کار کنه به فکر ازدواج و تشکیل خانواده می‌افته،من دوست دارم دخترم تو درس موفق بشه نه تو کارای خونه

عزیزم کمربند مشکی تکواندو داره

ایول از بچگی  منم ۴ شروع کردم تکواندورو الان دان ۳ ام 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چه حرف عجیبی ‌...لیست مسیولیت های بچه ها در سنین مختلف در کشورهای متمدن و به روز دنیا رو ببینید ...ب ...

میتونه اتاق خودشو مرتب کنه نه کل خونه رو

قطعا انرژیش جای دیگه ای صرف بشه خیلی بهتره