جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینایی که اسم فاطمه میذارید شک نکنید توی همون دوران ابتدایی بچه تون اسمشو عوض میکنه
دور و بر ما چند تا هحینجوری اتفاق افتاده
حالا نیاید منو بخورید، واقعیتو گفتم
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اگه اسم مذهبی بخوای هم تراز فاطمه میتونی به مائده سما آتنا و...فکر کنی
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب عزیزم باید ببینی مذهبی هستی یا نهالان مذهبی ها میگن صد در صد فاطمهفیر مذهبی ها اویناخیلی ها هم حت ...
توضیح درست و دقیق
فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️