ببین علم میگه هر زن توانمندی شیر دادن به سه تا بچه رو داره
فکر کم بودن شیرت رو نکن تولید شیر از مغز شروع میشه اگر تصور منفی داشته باشی واقعا هم شیرت کمتر تولید میشه
، هی به خودت بگو شیر من برای سیر کردن دو تا بچه ن کافیه و کم کم حجم شیر خشکی که بهشون میدی رو کم کن تولید شیر خودت بیشتر میشه ، وقتی شیر دادی قشنگ و حس کردی خالی خالی شده سینه ت رو بدوش و بقیه شیر رو با سرنگ بهشون بده بدن هر چیزی رو کم داشته باشه بیشتر تولید میکنه شیرت رو بدوشی تا وعده شیرنوشی بعدی دوباره شیر بیشتری تولید میشه
زن داداش منم هی میگفت شیرم کمه شیر خشک میداد راست هم میگفت واقعا انقدر شیرخشک داده بود تولید شیرش کم هم شده بود انقدر هم که شیر خشک به بچه داده بود تبدیلش کرده بود به توپ قلقلی
خیلی هم ناراحت بود از اینکه شیر خشک میده ولی همش میگفت شیرم کمه اون موقع بچه ش دو ماهش بود بهش اعتماد به نفس دادم گفتم شیرت کافیه دو روز شیر خشک نده و به جاش ته شیر خودت رو بدوش بذار بدنت حجم کافی شیر تولید کنه چون هر چقدر تو شیر خشک بدی به همون اندازه بچه شیر کمتری از سینه ت میمکه و به همون اندازه تولید شیرت کم میشه و بچه یک دفعه به کل شیرخشکی میشه ، زن داداشم همه دور و بری هاش اغفالش کرده بودن شیرخشک بده بچه گشنه ست فلان که دیگه اعتماد به نفسش توی شیردهی نابود شده بود حرفمو گوش کرد من گفتم کم کن مصرف شیر خشک رو ولی اون انقدر قشنگ اعتماد به نفس گرفت یک دفعه شیر خشک رو قطع کرد خدا رو شکر الان فقط شیر مادر میده هنوزم میگه تو باعث شدی و دعام میکنه
غذا خوب بخور حتما کمکی بگیر استراحت کن شیرت کافیه قدیما که شیرخشک نبود بچه ها چطوری بزرگ میشدن ؟ باور به کفایت شیر باعث میشه شیرت واقعا کافی باشه فقط کسایی نمیتونن شیر کافی تولید کنن که توی غده هیپوتالاموس مغزشون مشکلی وجود داشته باشه و یا توی زایمان خونریزی بسیار بسیار بسیار بیشتر از حد طبیعی داشته باشن که بدن اولویت رو بذاره روی بقای مادر یعنی میخوام بگم احتمال اینکه واقعا توانمندی تولید شیرت کم باشه خیلی پایینه این باور ذهنی منفی هست نسبت به خودت که باعث میشه واقعا تولید شیرت کم بشه