2777
2789
عنوان

شیرخشک چهار ساعت مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 26 پست
تو یخچال یا بیرون؟البته هوا هم خنکه یه حمد بخون فوت کن بهش من هروقت از غذایی ترس میگیرم همین کارو می ...

بیرون مونده بود بغل دستم بود همون رو گذاشتم دهنش آخرش بیدار شدم فهمیدم چکار کردم

الان سرچ زدم برات این جواب دو تا دکتره به سوالت نگران نباش 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان سرچ زدم برات این جواب دو تا دکتره به سوالت نگران نباش

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

دستت درد نکنه چقدر خوبی انشالله چیزی نمیشه دعا کنید برامون

قربونت عزیزم بچه منم سه ماهشه درک میکنم بهت استرس وارد شده ولی نگران نباش 

حالا آدم میفهمه شیر مادر چقدر خوبه همیشه حاضر و آماده

من همیشه شبا خواب بودم تا یه ذره جابه جا میشدن میذاشتم دهنشون خودمم خواااااب یه وقتایی صبح پا میشدم تازه می می و جمع میکردم میذاشتم سر جاش😄😄

شیرخشک خیلی سخته

حالا آدم میفهمه شیر مادر چقدر خوبه همیشه حاضر و آمادهمن همیشه شبا خواب بودم تا یه ذره جابه جا میشدن ...

واقعا خیلی راحت تره هی شیشه بشور آب تو دمای مناسب داشته باش و... شیر من خیلی کم میاد میخورن سیر نمیشن بعدش باید با شیشه شیرم رو بدم بهشون

واقعا خیلی راحت تره هی شیشه بشور آب تو دمای مناسب داشته باش و... شیر من خیلی کم میاد میخورن سیر نمیش ...

ببین علم میگه هر زن توانمندی شیر دادن به سه تا بچه رو داره 

فکر کم بودن شیرت رو نکن تولید شیر از مغز شروع میشه اگر تصور منفی داشته باشی واقعا هم شیرت کمتر تولید میشه 

، هی به خودت بگو شیر من برای سیر کردن دو تا بچه ن کافیه و کم کم حجم شیر خشکی که بهشون میدی رو کم کن تولید شیر خودت بیشتر میشه ، وقتی شیر دادی قشنگ و حس کردی خالی خالی شده سینه ت رو بدوش و بقیه شیر رو با سرنگ بهشون بده بدن هر چیزی رو کم داشته باشه بیشتر تولید می‌کنه شیرت رو بدوشی تا وعده شیرنوشی بعدی دوباره شیر بیشتری تولید میشه 

زن داداش منم هی می‌گفت شیرم کمه شیر خشک میداد راست هم می‌گفت واقعا انقدر شیرخشک داده بود تولید شیرش کم هم شده بود انقدر هم که شیر خشک به بچه داده بود تبدیلش کرده بود به توپ قلقلی 

خیلی هم ناراحت بود از اینکه شیر خشک میده ولی همش میگفت شیرم کمه اون موقع بچه ش دو ماهش بود بهش اعتماد به نفس دادم گفتم شیرت کافیه دو روز شیر خشک نده و به جاش ته شیر خودت رو بدوش بذار بدنت حجم کافی شیر تولید کنه چون هر چقدر تو شیر خشک بدی به همون اندازه بچه شیر کمتری از سینه ت میمکه و به همون اندازه تولید شیرت کم میشه و بچه یک دفعه به کل شیرخشکی میشه ، زن داداشم همه دور و بری هاش اغفالش کرده بودن شیرخشک بده بچه گشنه ست فلان که دیگه اعتماد به نفسش توی شیردهی نابود شده بود حرفمو گوش کرد  من گفتم کم کن مصرف شیر خشک رو ولی اون انقدر قشنگ اعتماد به نفس گرفت یک دفعه شیر خشک رو قطع کرد خدا رو شکر الان فقط شیر مادر میده هنوزم میگه تو باعث شدی و دعام می‌کنه 

غذا خوب بخور حتما کمکی بگیر استراحت کن شیرت کافیه قدیما که شیرخشک نبود بچه ها چطوری بزرگ میشدن ؟ باور به کفایت شیر باعث میشه شیرت واقعا کافی باشه فقط کسایی نمیتونن شیر کافی تولید کنن که توی غده هیپوتالاموس مغزشون مشکلی وجود داشته باشه و یا توی زایمان خونریزی بسیار بسیار بسیار بیشتر از حد طبیعی داشته باشن که بدن اولویت رو بذاره روی بقای مادر یعنی می‌خوام بگم احتمال اینکه واقعا توانمندی تولید شیرت کم باشه خیلی پایینه این باور ذهنی منفی هست نسبت به خودت که باعث میشه واقعا تولید شیرت کم بشه 

واقعا خیلی راحت تره هی شیشه بشور آب تو دمای مناسب داشته باش و... شیر من خیلی کم میاد میخورن سیر نمیش ...

عه خوبه که پس شیر خودت رو بهش بده معده ش پاک بشه هیچیش نمیشه اگه شیر خودتو میخوره.زیره با پلو ماش بخور شیرت زیاد میشه

ببین علم میگه هر زن توانمندی شیر دادن به سه تا بچه رو داره فکر کم بودن شیرت رو نکن تولید شیر از مغز ...

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم یه حرفی هم زدی نشنیده بودم آره من سزارین سخت داشتم خونریزی زیادی هم داشتم شاید به خاطر همینه آنقدر سختی کشیدم