2777
2789
عنوان

سلام بر حضرت مادر

93 بازدید | 6 پست

یا حضرت زهرا پیش خدا دعام کن حاجتمو بگیر دلم شکسته یا زهرا دلم گرفته یا فاطمه ادرکنی یا الله ادرکنی یا رضا جانم ادرکنی یا جوادالائمه ادرکنی 

ای محبان خدا کمکم کنید خدا دارم میمیرم خدا به دادم برس خدا حالم بده خدا کجایی خدا کمکم کن خدا الهی و ربی من لی غیرک 

خدایا خواهش میکنم اگه میخوای حاجتمو ندی گناهام ببخش و ببرم پیش خودت به بزرگیت قسم خستم از دنیا 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

خدایا گناهی که باعث شدن دلم بشکنه ببخش 

خدا کمک کن دستمو بگیر ترکم نکن رهام نکن من جز تو کی رو دارم کی میتونه دردمو دوا کنه 😔 خدا نگاهی به اشکام کن یه نگاه هم به دل شکستم یه نگاهم به تلاشام یه نگاهم به مادر پیرم خدا نگاه کن 🥺 خدا کمکن خدا دلت رحم بیا خدا دلت بسوزه خدا کجایی بخدااااااااا دنیات زجره همش خدا آرامم کن 

الذین آمنوا وتطمئن القلوب بذکرالله الا بذکرالله تطمئن القلوب 

کسانی که ایمان آوردند و قلبهایشان با یاد خدا آرام می گیرد آگاه باشید دلها با یاد خدا آرام می گیرد 

خدا دوستت دارم دوستش دارم 😭 خدا آزمون بشم وخدا مهرمنو تو دلش بنداز خدا کافیست تو اراده کنی 

خدا اراده کن خدا اراده کن خدا بخواه خدا خدا من من از کسی جز تو توقع ندارم کمکم کنه کمکم کن معرمو تو دلش بنداز خدا بنداز این نهرو بخواه و بنداز تو دلش با حضرت مادر یا مادرم زهرا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 🙏❤️❤️ دبیت،گیوه،چوغا خونمیرزا ،فلارد،لردگون😜👍

اینم بخشی از زندگیته سعی کن خودتو سرگرم کارهای دیگه کنی اگه بخواد بشه میشه

♥️♥️♥️🥺🥺ممنونم دعام کن ♥️ من خواستگارام همه رد کردم و میکنم تا اون بیاد انشالله بیا ممنونم