2777
2789

سلام من امروز خیلی خسته بودم خودمم امروز روز دومه مریضیم هستش واقعا از هر نظر تحت فشارم 

رفتم آشپزخونه برگشتم دیدم دخترم کاور گوشیمو خراب کرده فقط گفتم چرا خرابش کردی گناه داره بابا کلی زحمت میکشه پول میده بهمون ما هم باید اینجوری خراب کنیم ؟

خلاصه یهو خواهرم تماس گرفت من جواب دادم دید ناراحتم گفت چت شده گفتم بهش بعد هی پشت سر هم گفت باشه ببخشیدش دعواش نکن ببخشیدش هی پشت هم گفت منم یهو ناراحت شدم با خودم گفتم مگه من چیکار کردم انگار من یه دیونه ام و بچه رو دارم میزنم ،یهو عصبانی شدم صدامو بالا بردم گفتم مگه من چیکار کردم بچه رو هی قسم میدی ،دیدم خیلی عصبانی شدم الکی گفتم شوهرم داره زنگ میزنه قطع کردم ،بعدش مامانم زنگ زد چی به خواهرت گفتی داره گریه میکنه 

منم و خواهرم خیلی بهم وابسته ایم و همو خیلی دوست داریم واقعا ،نمیدونم چم شد سرش داد زدم یه لحظه ناراحت شدم که من روانی ام آخه خواهرم داره التماس میکنه با دخترم کاری نداشته باشم؟من تا حالا دست رو دخترم بلند نکردم ،فقط موقع خطا دعواش میکنم همین 

الان آروم و قرار ندارم میگم ای کاش چیزی نمیگفتم 

تشخیصم پریود یا pms برای خواهرتون بود 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تجربه دارم از این رفتار بقیه خیلی هم بهم برخورد. من حق رو به شما میدم

الان من نمیتونم خودمو ثابت کنم همه حق رو میدن به خواهرم میگن تو گناهکاری بخدا سر یه کلمه کوچیک بود 

الان کلی ناراحتم هی خودمو فحش میدم

بیخیال عزیزم. تو ۳۶ سال زندگیم به این نتیجه رسیدم الکی خودمو بخاطر دیگران ناراحت نکنم. بنظر من خوب شد این اتفاق افتاد دفعه دیگه این شرایط پیش بیاد بهتر برخورد میکنه و رفتار و حرفاشو تکرار نمیکنه

درسته تند رفتی و بهتره دلجویی کنی

اما خواهر منم یه حرفایی میزنه که انگار من برا بچم کم میذارم

مثلا یهو میگه بچه هات چ کلاسایی میرن حالا میدونه ها

میگم ورزش و زبان

میگه وا چرا نقاشی موسیقی نمینویسی

میگم دخترم و نقاشی آنلاین نوشتم

چون من همش در رفت و آمد کلاسای اینام وقتم پره مگه تابستون بتونن موسیقی هم بنویسم 

بچه ها خودشون کم میارن

و اینکه باید بچگی هم کنن

میگه توروخدا اینجوری نکن وقتشون و پر کن از کلاسای مختلف

یا مثلا میگه همه چی گرون شده توروخدا برا بچه ها طلا بخر بذار کنار

انگار من نمیدونم یا اینکارو نمیکنم که قسمم میده

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
درسته تند رفتی و بهتره دلجویی کنیاما خواهر منم یه حرفایی میزنه که انگار من برا بچم کم میذارممثلا یهو ...

وای دقیقا مشکلاتی که من دارم. جمعه با خواهرم حرف میزدم بهم گفت باعث آبروریزیه شوهرت پول داره بچه ات یه کشور خارجی رو ندیده.😶😶😶😶 گفتم چه ربطی داره. گفت تو رو خدا بهش برس این بچه حیفه🫥🫥🫥🫥

وای دقیقا مشکلاتی که من دارم. جمعه با خواهرم حرف میزدم بهم گفت باعث آبروریزیه شوهرت پول داره بچه ات ...

از کی تا حالا مبنای آبرو شده خارج رفتن

بگو تو نگی کسی نمیگه اینو

بی آبرویی اینه که خواهر بخواد خواهرشو از زندگیش زده کنه

بی آبرویی اینه که من بچم و درست تربیت نکنم و بهش محبت نکنم و برای آینده برنامه ریزی نکنم

والا کمتر کسی پیدا میشه این خوبی هارو براربچش نخواد انجام بده

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
از کی تا حالا مبنای آبرو شده خارج رفتنبگو تو نگی کسی نمیگه اینوبی آبرویی اینه که خواهر بخواد خواهرشو ...

خواهر من خیلی از این چرت و پرتا میگه . من اصلا بهش گوش نمیدم. همیشه تو زندگیم زده تو ذوقم