2777
2789
عنوان

🫠🫠🫠💔💔

200 بازدید | 16 پست

شاید با خودتون بگین که این کاربر همیشه حال بدیاشو میاد میگه ولی باور کنین حال خوب تو زندگیم نیس اگه بود حتما باهاتون در میون میزاشتم🫠🫠

امشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود

یکی که سن پدر منو داره پسر عمم هست به مامانم گفته میخوام بیام خواستگاری😐😐💔💔

مامانم کلا خیلی با فامیلای بابام جوره ولی خوده بابام ازشون متنفره چون ذات خرابشونو میشناسه

من از این یارو حالم بهم میخوره یعنی حرفش میشه میگم نگید حالم بد شد اونم میدونه که ازش متنفرمااا ولی ببین با چه رویی اومده به مامانم گفته😏😏

به بابام جرعت نکرده بگه ولی به مامانم چرا انقد که بهش رو داده😏😏

هر چی تو زندگیمون میکشیم از دست کارای مامانمه کلا به حرف اوناس همین سخت گیریاش نتیجه لاشی بازیای اون و خانوادشه که مغز مامانمو شست و شو دادن😏😏😏

یارو شبیه افغانیاس یه بار بچه بودم بهش گفتم شبیه افغانیایی مامانم به خاطر اون روی پای من قاشق داغ گذاشت پامو سوزوند💔💔💔

به نظرتون میشه به این گفت مادر؟؟کی گفته همه مادرا خوبن؟کی گفته همشون مقدسن؟از وقتی یادمه با کاراش عذابم داده ازش متنفرم هیچوقت نمیبخشمش دلم میخواد وقتی پیر شد عذاب کشیدنشو ببینم

ببینم اون موقعه همینا که سنگشونو به سینه میزنه میان کمکش یا نه😏😏😏😏

بابامم تا الان هزار بار دعوا کرده با مامانم که دست از این کارات بردار فامیلای منن میگم نمیخوام رفت و آمد کنم ولی مامانم میگه نههه😐💔

خلاصه که من انقد شوکه شدم دلم میخواست اون لحظه برم بمیرم😭😭💔💔

مامانم میگفت به بابات نگو شر میشه گفتم چرا نگم؟نگم تا اون لاشی راحت هر گوهی میخواد بخوره؟چند سال پیش که بچه تر بودمم همین غلطو کرده بود ولی بابام نفهمید🫠🫠

یعنی شما هر لاشی بازیی که به فکرتون بیاد این بیناموس تو زندگیش کرده هر چیییی بعد مغز نداشتش خرابه الانم میخواد یه دختر کم سن بگیره که خودش کنترلش کنه😏😏😏😏😏😏

به مامانم گفتم خجالت نمیکشی داری میگی اینو نزدی تو دهنش؟گفت دختر ۱۴ ساله التماسشو میکنه بیاد بگیرتش😐😐😐گفتم خجااالت بکش واقعاا بابامم برگشت گفت گمشه بره همونو بگیره من دختر به لاشی نمیدم هنوز نمردم که تو تصمیم بگیری

بعد داداشم گفت من فردا مادر اونو میارم جلو چشمش حالا ببین مرتیکه بیناموسو

خیلی طولانیش نکنم اینا یه قسمت خیلی کمشه🫠🫠

خیلی خوشحالم از اینکه داداشمو بابامو دارم اگه نبودن معلوم نبود تا الان توی کدوم تیمارستان بستری بودم از دست کارای این🫠🫠🫠🫠🫠

انقد حرص خوردم که حالم بده به خدا😭😭😭😭

خیلی خوشحالم که شماهارو دارم از دست کارای مامانم هر چی دوست و رفیقی داشتم پریدن ولی خوبه شما رو دارم🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سن بالا مگ مشکلی داره بخدا پخته ترن 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

سن بالا ها مشکلی ندارن این لاشی مشکل داره اگه میشناختیش هیچوقت اینو نمیگفتی

روک بگو نمیخام عهد بوق نیس ک اجباری بگن باید بشینی سرسفره عقد

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

منم خداروشکر کردم بابت پدر و برادرتغصه نخور عزیزم به زور هیچی نمیشه

ممنونم🥲

آره از اون بابت که خیالم راحته چون داداشمو بابام بدجوری ادبش میکنن اصن نمیزارن هیچ جوره خداااروشکر

ولی واسه شانس و اقبال خودم ناراحتم که مامان خودم باهام اینکارا رو میکنه