2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه میخوای بگیرتت خیلی بهش توجه کن و بگو ناراحت بودی ک مریض شده بودننه طور باهاش برخورد کن🤮🤢ولی بر ...

مرسی استاد😂😂😂😂😂

استاد پ چی میگن این دخترای سلیطه رو میگیرن؟ اینا ک بیشتر اذیت میکنن و ناز و اداشون زیاد

استاد ایشالا معلوماتت تکمیل شه برای بعد ازدواج😂🫢

لطفا مطمین شو متاهل نباشه بعد نزدیکش شو خسته شدم از بس مزاحم شوهرم شدن مشتریاش

شوهرتون حلقه دستش میکنه؟

این حلقه نداره و تا جای که  میدونم مجرده

من حتی میترسم با کس دیگه باشه💔

اسی برو خرید بگو شماره کارت بگو کارت به کارت کنم دوبار بزن بعد بگو اه همراه بانکم هنگ کرد فک کنم دو ...

الله اکبر تو نینی سایت شیطان هم باید بیاد اموزش ببینه راه هایی میدین به عقل جن نمیرسه

برگشت به آزادی🕊

مرسی استاد😂😂😂😂😂استاد پ چی میگن این دخترای سلیطه رو میگیرن؟ اینا ک بیشتر اذیت میکنن و ناز و اداش ...

نه ربطی نداره پسرا مونگولن 

وقتی باهاشون هستید ب چشم ب معلول مغزی نگاشون کنید... هرچقدر زبون بازم باشن باز مونگولن 

راحت میشه تبدیل ب شوهر کردشون

منم اسی عاشق یه فروشنده لوازم تحریر شدم😂 ولی حال ندارم مخشو بزنم 

ولی از دور میمیرم براش

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
لطفا مطمین شو متاهل نباشه بعد نزدیکش شو خسته شدم از بس مزاحم شوهرم شدن مشتریاش

خیلی حس بدیه نه؟ 

من فروشنده بودم تو مغازه صاحبکارم جوان بودن بنده خدا تازه عقد بود

بعضی مشتریا میومدن چنان عشوه ای میومدن ک من غیر مسقیم تر میزدم بهشون یه بار ک یه ویزتور زن پروووووو داشت میزو دور میزد بره تو حلق صاحبکار من روفتم وایسادم دم میز شوتش کردم اون ور صاحبکارم میخندید واسه خانومش تعریف میکرد خانوم فلانی عین عقاب بالا سر ماست😐😂

البت من هیج خودم با صاحبکارم هیچ حساب کتاب اونجوری نداشتم چون خط قرمزم متاهل ها بود

خیلی حس بدیه نه؟ من فروشنده بودم تو مغازه صاحبکارم جوان بودن بنده خدا تازه عقد بودبعضی مشتریا میومدن ...

اره شاید باورت نشه یه مدت کنار شوهرم کار میکردم زنهه واسه چندتومن تخفیف آنقدر عشوه می‌ریخت سنشم خیلی بالاتر از شوهر من اصلا هم قیافه نداشت جوری میشد بعدش شوهرم ازم معذرت خواهی میکرد .

یه خرید الکی میکنن با صدتا ایموجی قلب پیام میدن تشکر میکنن زنای هرزه حتی زنای شوهر دار.

من مطمئنم عاشق نشدیکراش زدی و خوشت اومده ازش یه همچین حسی داری ولی عشق عاشقی نه عشق همینجوری به وجود ...

میذونم …عشق زو لغوی استفاده کرذم

عشق با شناخت ب وجود میاد

من تفریبا دو سال ازش خرید میکنم

ولی چون تو رابطه بودم هیج وقت نظرم رو جلب نکرد

امروز اتفاقی رفتم  ی حرفی زد من خندبدم اونم خندید دلم رفت براش

فک نمیکردم دوباره از کسی خوشم بیاد😍🤍

اره شاید باورت نشه یه مدت کنار شوهرم کار میکردم زنهه واسه چندتومن تخفیف آنقدر عشوه می‌ریخت سنشم خیلی ...

اونا …هستن

دو سال ازس خرید میگنم ب دستس قبلا دقت کردم حلقه نداشت…

خودم ب این زودی نمیتونم برم چون از امروز برام مهم شده قلبم تاپ تاپ میزنه😍

یکی از دوستام رو میفرستم اون ببینه حلقه داره یا نه

امارشم باید دربیارم

اره شاید باورت نشه یه مدت کنار شوهرم کار میکردم زنهه واسه چندتومن تخفیف آنقدر عشوه می‌ریخت سنشم خیلی ...

چی بگم والا اگه خودم با چشمای خودم سرکار ندیده بودم اینچیزا رو میگفتم الکیه ولی واقعا اوضاع بدیه 

خدا هم ب شما صبر بده هم انشالله از این موارد دیگ پیش نیاد میفهمم چقدر ناراحت کنندس به عنوان یه زن 

خدا همسرتونو واستون حفظ کنه و متعهد و پایدار بمونین