2777
2789
برو مغازه اش خرید کنیهو بگو وای گوشیم نیست هی بگرد مضطرب شو بعد بگو میشه شمارمو بگیرید...شمارتو میدی ...

استاد حرص شوهرمو چطور دربیارم؟ پرو بدون معذرت خواهی،باهام صمیمی شده و به روی خودش نمیاره اذیتم کرده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو مغازه اش خرید کنیهو بگو وای گوشیم نیست هی بگرد مضطرب شو بعد بگو میشه شمارمو بگیرید...شمارتو میدی ...

یه سوال  دارم پسری ک با حسرت نگاه کنه آدمو ینی جی نمی دونم می دونی  این نوع نگاه رو یا نه 

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

یبار بگو پیک ندارید یا اینکه بتونید با تاکسی واسم بفرستیداینجوری شمارشو گیر میاری

خیلی تابلو میشه

میکه باهتش خندبدم …

یکی دیگه رو باید بفرستم بپرسه

شماره تلغن ثابت دارن

اسی برو خرید بگو شماره کارت بگو کارت به کارت کنم دوبار بزن بعد بگو اه همراه بانکم هنگ کرد  فک کنم دوبار از حسابم کم شد شمارتو بده اگر تا ۷۲ ساعت برگشت نخورد پولم  بهت زنگ میزنم بی‌زحمت کارت به کارت کنید😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
حتی تو یه کوچه باشن هم میاره بالا؟؟

مطمئن نیستم این ترفند رو تو اینستا دیدم و یکبار رفتیم کافه و اینستا فعال بود پیج باریستا هاش پیشنهاد شد بهمون،یکم سرچ بزنید درباره این ویژگی بیشتر دستتون میاد خودم زیاد پیگیر نشدم