2777
2789
عنوان

یکی از فامیل هامون که نیویورک زندگی میکنه بهمون گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 54 پست
من احساس میکردم زنه زندس ولی بی حرکته چون یه لحظه تکون خورد

آره زنده بود تکون میخورد بدبخت 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ایران نیست کسی رو اتش نمی زنن ، اتش زدن زن ها و سربریدن ، اسید پاشی تو ایران کم نیست همین دوهفته پیش تو اخبار حوادث دیدم مردی س ارث داداشش رو تو تهران کشته بود جسد ش رو مثله کرده بعد هم باهاش کباب درست کرده برده ریخته تو بیابون ها کباب ها رو به خدا خدا فکر نکنم چتین جنایتی تو هیچ کشوری اتفاق بیفته 

نمی‌دونم والا یه مهاجر اتیشش زده بود همه مثل بز نگا میکردناصلا تا دو سه روز حالم بد بود خیلی وحشتناک ...

کلا خارجیا اینجورین کمک همدیگه نمیکنن یا دعوا کنن اصلا کسی نمیره جدا کنه نگا میکنن فقط

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

ببخشید میذارم 

https://uupload.ir/view/vid_20241226_221124_630_sbly.mp4/

کپی کنید بزنید گوگل

ناراحتی دارین نبینین لطفا

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

حالا ایران نیست کسی رو اتش نمی زنن ، اتش زدن زن ها و سربریدن ، اسید پاشی تو ایران کم نیست همین دوهفت ...

قطعا که همجا هست 

ولی این اتفاقا فرق داره 

این زن بی گناه رو توی یه مکان عمومی آتیش زدن و هیچکس کمکش نمیکنه!!!

آخه مگه میشه با مردم ما مقایسه شن؟؟

امریکا اسمش روشه دیگهحمل اسلحه گرم ازاده

در بعضی ایالت های عزیزم 

نه کل کشور

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎