یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم ایشون بد گفتنزن خانه دار هم میتونه مستقل و آزاد باشه من شاغلم جایگاه خوبی هم دارم ولی اینو دست ...
کاملا باهات موافقم
ی چیز عادی رو ک خیلیا دارن و واقعا براشون ی چیز معمولیه بزرگ میکنن
خوبه ادم ب خودش افتخار کنه ها ولی چی بگم من انقدرو ندوست
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
خب از ۱۰ تا ۷ تاشو داره صد البته که اون سه تا اصل اولین
۷ تا؟بشمار یکبار دیگه
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
🤣🤣🤣🤣🤣وای ب روزی ک بگم فلان ساعت باید فلان کار انجام بشه و نشه ی سگی میشم نشد🤦♀️🤣
ولی خب من واقعا خوش اخلاقم ینی هرکی با من برخورد داره میگه محشری مامانمو خواهرم میگن ن اخلاق نداری چون من قانون دارم اونا نه
بچه خواهرم هرکاری بخواد میکنه هر حرفی بخواد میزنه
بچه های من نه
واقعا زنی که مطالعه کنه ورزش کنه دیسیپلین داشته باشه ده هیچ جلوعه والا ربطی ب شاغل بودن یا نبودن ندا ...
اوف پس جلوم من
کتاب میخونم کتاب صوتی گوش میکنم تابلو فرش میبافم تو خونه میرقصم ورزش میکنم
جذابتر اینه که هردو تو خرج خانواده کمک کنن نه فقط یه نفر.زن کم هم کمک کنه خوبه
مثلا اون زن بدبخت که صبح تا شب داره جون میکنه تو خونه کمک نمیکنه؟؟؟ همین اقا بخواد کارگر بیاره که کارای خونه را انجام بده دست کم روزی یه تومن باید بده به کارگر!! بچه داری که خودش یه پرستار میخواد برابر یه حقوق دیگه!!! چه قدر از زن توقع دارید شماها؟؟؟؟