2777
2789

بچه ها سه ساله ازدواج کردم با مادرشوهر تو یه حیاطیم از روز اول که ازدواج کردم جیگر منو خون کردن همشون مادرشوهرم از همه بیشتر بدبختی از دست شوهرم نمیتونم ازشون فاصله بگیرم و یا بگم تو برو من نمیام که درستش اینه قبول نمیکنه و جنگ و بدرفتاری و تهدید به طلاق می‌کنه دائما اینارو من میبینم یا بیست چهار ساعت خونه مادرشوننن یا مادرشوهرم رو دعوت میکنن می‌ره خونه دختراش ماهم باید بخاطر اون بریم بعد من میام داخل مهمونی یا منو میبینن انگار دشمنشون رو دیدن جلو شوهرم خوب میشن اون که می‌ره دستشویی یا هواسش نیست یا کلا نیست از بی محلی و تیکه و با نفرت به آدم نگاه میکنن  و چیزی که منو اذیت می‌کنه همین با نفرت نگاه کردنشونه مثلا من نشستم کاری به کار کسی هم ندارم دختر خواهر شوهرم یا مادرشوهرم و خواهرشوهرا یهو زل میزنن به من با حالت نفرت و انگار ارث پدرشون رو خوردم و دائما منو که میبینن اخم رو صورتشونه فکر کنید دختر بچه ۱۵ساله من حرف میزنم یهو جواب منو میده یا تو حرف بزرگترها دخالت می‌کنه و اظهار نظر  بعد خونه من که میان یه لیوان جا به جا نمیکنن چه خودش چه دختراش چه نوه های

ش دخترای بزرگ هم هستن میخورن همون جا میشینن من که میرم خونشون مادرشوهرم و شوهرم اول با اخم و چپ چپ نگاه میکنن بعد میبینن کارساز نیست شوهرم و ننش میگن پاشو کمک کن بعد بگم نه و انجام ندم یه دعوا و قهر و جنگ و دعوا تو خونه با خودش و ننش داریم و برادراش رو میاره تهدید به طلاق  یعنی تو همه چی اینجوری هستن و دائما توقع دارن بعد من تو این سه سال انواع و اقسام بیماری هارو گرفتم ام اس هم دارم یتیم هم هستم و شهر غربت عروسی کردم و یه نفر حامی هم ندارم که بگم پشتمه بیاد جلو اینا وایسته از ترس اینکه بی خانمان نشم سکوت کردم چون جایی رو ندارم برم فکر کنید یبار آنقدر فشار آوردن بهم رفتم یک رو کامل نشستم تو پارک و گریه میکردم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم

یه چیزی بگم با توجه به شرایط سلامتی و خانوادگی که توش هستی یکمی سازگاری کن دوست من 

دیگه دستی که نمیشه برید باید بوسید چاره چیه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی بگم با توجه به شرایط سلامتی و خانوادگی که توش هستی یکمی سازگاری کن دوست من دیگه دستی که نمیش ...

بخدا سازگاری میکنم همش کوتاه میام ولی دلیلی ندارد فاز دشمنی بگیرم مگه چیکارشون کردم که اینجوری نگاه میکنن به من بخدا احترام یه بچه کوچیک از من بیشتره آنقدر که بی احترامی میکنن به من 😔

بخدا سازگاری میکنم همش کوتاه میام ولی دلیلی ندارد فاز دشمنی بگیرم مگه چیکارشون کردم که اینجوری نگاه ...

اگه نشخوار ذهنی دارید این کار ها رو انجام بدین اول اینکه حتما نماز بخونید و سجده ها تون رو طولانی کنید تا انرژی منفی از طریق چاکراها دفع بشه

دوم حداقل ۵۰ ایه روزانه  بلد نبودید چند تا سوره کوچیک بخونید 

سوم غیبت ممنوعه  اینکار خیلی انرژی از ادم میگیره منی که قران حفظ میکنم قسم میخورم هر وقت غیبت کردم کلی از درسهام عقب افتادم 

اخبار منفی رو دنبال نکنید 

کلمات با انرژی منفی نزنی اگر زدید هم باید حتما برعکس اون حرف رو ۷۰ بار بگید تا انرژی اون کلمه منفی دفع بشه

ذهنتون رو همیشه مشغول کنید من با قران ذهنم رو مشغول کردم 

شما می تونید زبان انگلیسی یا هر کاری که ذهنی هست بری که ذهن به سمت منفی ها نزه

❤❤❤
بخدا سازگاری میکنم همش کوتاه میام ولی دلیلی ندارد فاز دشمنی بگیرم مگه چیکارشون کردم که اینجوری نگاه ...

حق داری گیر بد ادمایی افتادی از خدا نمیترسن متاسفانه اخلاق مدار هم نیستن 

چاره چیه صداشونو درنیار تا بگذره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

هیچی نمیتونم بگم 

فقط کاش کنارم بودی بغلت میکردم 

حساب اون عفریته هارو هم میزاشتم کف دستشون 

خدا ازشون نگذره 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

قربونت برم مهربونم عزیزی❤️😍

🫂❤️

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

حق داری گیر بد ادمایی افتادی از خدا نمیترسن متاسفانه اخلاق مدار هم نیستن چاره چیه صداشونو درنیار تا ...

بخدا یکی دو تا نیست ماشین گرفتیم یا شوهرم شده اسنپشون یا ماشین رو برادرش میاد میبره بعد منو نمیبره تا جایی برسونه خرج مادرشون و همه چی رو انداختن گردن شوهرم از اون ور پول هم از شوهرم به جوری میگیرن یعنی من نفهمیدم زندگی و ازدواج یعنی چی از بس کاله اوناست کلا دورش رو محاصره کردن