2777
2789
عنوان

تو دانشگاه ضایع هست بنظرتون😑

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 26 پست

بگیر بابا.ولی درکت میکنم. دوتا از بچه های ما هم با کار دانشجویی سر میکردن ،،،گاها دلسوزی میکردن براشون.پرستاری میخوندیم. الان هر دو ماشاا...فوق گرفتن،زرنگ تر از همه جلو رفتن. یکیشون رفت تهران یکیشون هم مهاجرت کرد

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

دو سه تومن منظورت دو سه میلیونه؟ اینکه نیم گرم طلا میشه!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکمم خودم روش بزارم میتونم یه گرم طلا بگیرم حداقلولی خواهرم میگه اصلا نمی ارزه به اینکه بعدها کسی بف ...

نه اصلا... اعتماد بنفس داشته باش گلم ، عاقل باش

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

دو سه تومن منظورت دو سه میلیونه؟ اینکه نیم گرم طلا میشه!!

از هیچی بهتر نیست؟

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

خواهرت چه چوسی بازیا داره و البته کمبود شخصیت داره. اونی که بخواد بخاطر وام گرفتن اعتماد به نفسش ریز ...

اولا یاد بگیر بدون توهین راهنمایی کنی

دوما من از جو علوم پزشکیا خبر ندارم برای همین پرسیدم

از هیچی بهتر نیست؟

در این خصوص حرف خواهرش کاملا درسته

تو شرایط فعلی هرکس از هرجایی به غیر از دانشگاه هم بخواد وام ۲ یا ۳ تومنی بگیره فقط خودش رو دست انداخته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بگیر بابا.ولی درکت میکنم. دوتا از بچه های ما هم با کار دانشجویی سر میکردن ،،،گاها دلسوزی میکردن براش ...

پس یعنی اگه کسی از دوستام بفهمن تو دانشگاه ممکنه به چشم ترحم نگام کنن؟؟اگه خودم نگم چجوری ممکنه بفهمن؟

اولا یاد بگیر بدون توهین راهنمایی کنیدوما من از جو علوم پزشکیا خبر ندارم برای همین پرسیدم

علوم‌پزشکیا خودشون همه اسنپ کار میکنن

اولا یاد بگیر بدون توهین راهنمایی کنیدوما من از جو علوم پزشکیا خبر ندارم برای همین پرسیدم

علوم پزشکیه یه مشت اسکلناز بیه دانشکده ها اسکل تر خیلی خبری نیست. 

خودمم علوم پزشکی ام

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
پس یعنی اگه کسی از دوستام بفهمن تو دانشگاه ممکنه به چشم ترحم نگام کنن؟؟اگه خودم نگم چجوری ممکنه بفهم ...

نگی کسی نمیفهمه که

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎