2777
2789
عنوان

تاپیک جامع سوالات خواستگاری✍️🐥

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 49 پست
خب دو جلسه واقعا کمه برای شناخت کسی که یه عمر میخای زندگی کنی باهاشحداقل بگو مشاور بریم

فعلا ک خواستگار رد میکنم ولی اینجوری پیش بره کلا ازدواج نمیکنم 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سوالاگر خودمون یکسری حرف داشتیم که بزنیم ولی ایشون سوالی نپرسید چیکار کنیممثلا شاید نیاز بدونم در ...

عزیزم بنظرم فقط تو تمرکزت و باید بزاری روی شناختش

مهم نیس نپرسه

ولی خب اگه ببینی بیخیاله یه جای کمار میلنگه

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

مامان من میگه ۲جلسع تموم کن،من ازدواج نمی‌خوام بکنم اینجوری🥲🥺

ب ا مادرت صادقانه حرف بزن بگو این صحبت کردن ها باعث میشه تو زندگی آینده ام مشکلات کمتری رو داشته باشم و خوشبخت تر زندگی کنم پس اگر وند جلسه بیشتر طول بکشه به نفع همه است😁

✍️🐥

مامان من میگه ۲جلسع تموم کن،من ازدواج نمی‌خوام بکنم اینجوری🥲🥺

عزیزم ازدواج و انتخاب درست خیلی مهمه قرار نیست انتخاب درست من با شما یکی باشه به طور مثال شاید یکی با غر زدن کنار بیاد یکی نه یکی دوس داره همسرش سنگین باشه داخل جمع یکی دوس داره با همه بگه بخنده پس ببین خودت چه چیزایی دوس داری طبق همون باید سوال بپرسی  و فقط به پرسیدن نیست باید آشنا بشی رفتارارو بفهمی دو جلسه که  اصلا نمیشه بحث یه عمره 

عزیزم بنظرم فقط تو تمرکزت و باید بزاری روی شناختشمهم نیس نپرسهولی خب اگه ببینی بیخیاله یه جای کمار م ...

خب اونم باید منو بشناسه که😅

نمیتونیم یه بحث ازاد راه بندازیم؟مثلا چند دقیقه اول به جای سوال پرسیدن یه بیوگرافی از خودمون بدیم و یه شرح ریز از گذشته حال و هدف آینده مثلا و بخوایم طرف هم همین کارو کنه؟

✍️🐥

خب اونم باید منو بشناسه که😅نمیتونیم یه بحث ازاد راه بندازیم؟مثلا چند دقیقه اول به جای سوال پرسیدن ی ...

بنظرم اون وقتی که میزارن بریم تو اتاق این سوالا رو بپرسیم بهتره تا تو جمع خانواده 

و بنظرم خیلی نکته ی خوبی گفتی❤️

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

و کسایی که خاستگاری براشون میاد به غذا خوردن طرف خیلی دقت کنید اگه با عجله غذاشو میخوره و نامنظم فردیه که برای همچی عجله داره ولی اگه خیلی آروم منظم غذا خورد فردیه که عجله ایی برای انجام کاری نداره  دیگه بستگی به خودتون داره