2777
2789
عنوان

تاپیک جامع سوالات خواستگاری✍️🐥

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 49 پست

ما یکی فامیلامون باهاش رفتیم خواستگاری خیلیم خوشگله پسره 

بعد رفته بود یه پی داف چاپ کرده بود ۳ ص بود ۱ ص رو پرسیده بود گفته بود ایشالا جلسه های بعدی بقیه ایقددد بهش خندیدن که نگو😂😂😂😂😂😂بعد دختره جواب بله داد فامیل ما ردش کرد 😂🫠🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه انتظاری از طرف مقابل دارید؟

ادم درونگرایی هستید یا برون گرا*جفتتون*

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

ما علاوه بر سوالات خاستگاری

سفر چند روزه رفتیم

خونشون مهمونی رفتیم

بیرون از شهر رفتیم 

تنهایی هم رفتیم 

مشاوره قبل ازدواج سه جلسه رفتیم

سوالاتی ک خیلی مهم هستنو میگم🥲

هدفش از ازدواج، برنامش برای اینده، صمیمیتش با رفیقاش، حقوق و سرمایه ایی ک دارع چنده، عقایدش، طبعش گرمه یا سرده، رابطش با خانواده اولویت بعد ازدواج خانوادس یا همسر، خونه از خودش دارع یا نه، میتونه با حقوقی ک الان داره ینفرو خوشبخت کنه، برنامش برای بچه و ایندش😁

همینا یادمه😂♥ 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

خب من طی دو و سه جلسه آشنایی این موارد رو مطرح کردم چون شب خواستگاری استرس داشتم هیچی نگفتم 

دروغ و پنهان کاری خط قرمزمه 

هر دعوایی کردیم خانواده هارو در جریان نذاریم 

هر کدوم همونطور که دوست داریم با خانوادمون رفتار بشه رفتار کنیم 

اونم چیزای زیادی گفت 

اینکه حرمت هارو از بین نبریم 

قهر و قهر بازی نباشه و از هر چیزی ناراحت بودی بگی

به هیچ وجه جامون رو جدا نکنیم

کاربر قدیمی هستم💕
بچه ها مثلا خط قرمزاشونو بپرسینسعی کنین یه چیزایی از گذشته ی طرف و خانوادش بفهمین مثلا به شوخی یا هر ...

یه سوال

اگر خودمون یکسری حرف داشتیم که بزنیم ولی ایشون سوالی نپرسید چیکار کنیم

مثلا شاید نیاز بدونم درمورد خط فکری یا هدفام یچیزایی رو توضیح بدم ولی اغا هیچ نپرسید

✍️🐥

ما علاوه بر سوالات خاستگاریسفر چند روزه رفتیمخونشون مهمونی رفتیمبیرون از شهر رفتیم تنهایی هم رفتیم م ...

مامان من میگه ۲جلسع تموم کن،من ازدواج نمی‌خوام بکنم اینجوری🥲🥺

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

مامان من میگه ۲جلسع تموم کن،من ازدواج نمی‌خوام بکنم اینجوری🥲🥺

خب دو جلسه واقعا کمه برای شناخت کسی که یه عمر میخای زندگی کنی باهاش

حداقل بگو مشاور بریم

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂