2777
2789
من یادمه تست میدادم مثبت بود ازمایش عدد بتام منفی ..تا این سنو انجام دادم مشخص شد بچم ۵هفتس

من باید ۸هفته میبودم باتاریخ پریودی

ولی با سونو شکمی ۵ هفته ام بود و قلب نداشت

گف ۲هفته دیگ سونو واژینال بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شل کن دردنداره سعی کن بعد۸هفته بری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مپم خیلی میترسیدم اصلا درد نداره کلی ژل میزنه رو دستگاهش پس نگران نباش ضرر هم نداره حتما چون دکترا ت ...

ببخشید ولی من کلا از رابطه هم میترسم زایمان اولمم سزارین بود اصلا معاینه نشدم

استرس گرفتم ازاالان

من باید ۸هفته میبودم باتاریخ پریودی

ولی با سونو شکمی ۵ هفته ام بود و قلب نداشت

گف ۲هفته دیگ سونو واژینال بده

نه درد که نداره من یه بار 4هفتگی سونو شدم یه بار 6هفتگی که قلبو دید 

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

منم انجام دادم درد نداره  دقیقا مثل شما باید ۸ هفته میبودم ولی سونو شکمی میگفت ۵ هفته دو هفته دیگه سونو  واژینال دادم  بازم گفتن ۵ هفته و قلب نداشت     انشالله که واسه شما اینجوری نیست

♥️پسرم عشقم نفسم دوستت دارم♥️

من باید ۸هفته میبودم باتاریخ پریودیولی با سونو شکمی ۵ هفته ام بود و قلب نداشتگف ۲هفته دیگ سونو واژین ...

انشاله که سالمه درحدیک هفته طبیعیه پریودات دوره هاش چن روزست؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خب بعد چیشد؟ چکارکردین

اسی اخر اولین روز اخرین پریودت چندم بود

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀