2777
2789

کراشم بیاد خواستگاریم و دندون پزشکی قبول شم و سلامتیم رو هم بدست بیارم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
آرزو میکنم حامله بشم 🥺📿🙏.. نی نی مو میخام😭

عزیزم تا سال دیگه تو بغلته و خوشتبختیشم میبینی امیدت به خداااا باشه عزیزم🌱🦋

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تا سال دیگه تو بغلته و خوشتبختیشم میبینی امیدت به خداااا باشه عزیزم🌱🦋

انشالله الهی امین خدا از دل و زبونت بشنوه.... انشالله توام هرچی دلت هست بهش برسی... تاپیکت خوش قدم و مثبت باشه برای همگی مون انشالله

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

سال دیگه امضام تغییر کنه 

بنویسم معجزه خدا بعد ۱۴ سال انتظار

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
انشالله الهی امین خدا از دل و زبونت بشنوه.... انشالله توام هرچی دلت هست بهش برسی... تاپیکت خوش قدم و ...

امیدوارم عزیزم ممنونم از دعای قشنگت❣️🌱

سال دیگه امضام تغییر کنه بنویسم معجزه خدا بعد ۱۴ سال انتظار

عزیزم ایشالا تا سال دیگه یه نی نی کوچولوی ناز تو بغلت داری 😍❣️🌱امیدوااااارم خدا بهترینارو هم برا خودت هم اون کوچولو رقم بزنه

تا حالا به آرزوهام نرسیدیم از این به بعد هم دیگه عمری نمونده که بخوام برسم

تا وقتی که ذهنت رو درست نکنی معلومه نمیرسی

ذهنیتنو تغییر بده بعد میبینی که چطور همچیز تغییر میکنه

ارزو میکنم این زمستون مدرکم رو بگیرم به عشقم برسم و تااخر عمر زندگیمون پر از وفاداری و عشق باشه حال دلشم خوب باشه برکت همیشه داشته باشه ارزوم میکنم مادرم به اهدافش برسه و خوشبخت شه و زندگی راحتی داشته باشه خواهرمم به هدفش برسه و موفق ترین بشه ارزو میکنم اون مهارتهایی که میخوام یاد بگیرم و به شغل مورد نظرمم برسم ارزوم میکنم پدرم راه خوبی رو انتخاب کنه و زندگی خوبی بتونه داشته باشه به ارامش برسه و منم از نظر ظاهری همونی بشم که میخوام ارزو میکنم عمم دستش خوب بشه و با خانوادش تو سلامتی کامل باشن همچنین داییم و خالم و همه مردم ارزو میکنم خوشحال باشن دوستمم ب ارزوش برسه و خوشبخت شه خدا همه مریضارو شفا بده منم به ارامش برسم نمازمم بخونم و دیگه گناهی مرتکب نشم ارزو میکنم امضای خدا پای ارزوهای قشنگتون باشه امین❤️

من باور دارم ایمان دارم که تاقبل دی سال اینده من و شوهرم یه ویلای خوشگل و بزرگ می‌خریم 🙏 

خدایا شکرت🥰

سایه پدرم مادرم برادرم و شوهرم رو بالاسرم حفظ کن و همیشه باهم خوش باشیم‌. آمین پروردگارم