2777
2789

آرزو دارم وقتی این تاپیک رو دوباره دیدم خودمو همسرم بیماری روحی مون کامل خوب شده باشه 

بچه هام تخس و شیطون و زبر و زرنگ و باهوش و جسور و شجاع و سرزبون دار باشن واسه همیشه 

ارزو دارم بچه هام دکتر بشن

آرزو دارم واسه همیشه  آرامش به زندگیم بیاد

ارزو‌دارم با دل شاد به مهمونی و جشن و مراسم و ….برم همه جا با دل خوش برم 

آرزو دارم خونه مامانم و مادر شوهرم با دل خودشو شادی برم 

آرزو دارم اون چهارنفره که آرامش را ازمون گرفتند از زندگیه منو همسرم و بچه هام حذف بشن 

آرزو دارم همتون به آرزوهاتون برسید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اختلاف همسرم و برادرم تموم بشه، و اخلاق شوهرم بهتر بشه، من روی آرامش را ببینم🤲

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خبر خیلی خوب راجبش بشنوم ..اینروزا سخت میگذرونم بی‌خبر از اون ۷ ماهه ک ازت بی‌خبرم محمدامین:)نمیدونم ...

عزیزم امیدوارم خدا بهت آرامش بده و بهترینارو برات بخواد💕🌱

و همینطور برای عشقت

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

سال دیگه این موقع استخدام شده باشم،خونه خریده باشم،میلیاردر باشم😊

حسم بعضی وقتا کار میکنه، حتما میرسی بهش ناامید نشو هیچوقت 

چه پست خوبیدوست دارم سال دیگه که برگردم استخدام شده باشم و به فکر یک نی نی جدید باشم خودمو همه اعضای ...

به امید خدااا ایشالا ایشالااااا خدا برا همه بخواد که بشه😍😍😍🦋

سنم بالاست عمرم پای درس خوندن هدر رفت پست سر هم آزمون دادم بلکه استخدام بشم، نشدم فعلاآرزو دارم استخ ...

ایشالا عزیزم 

سال دیگه هم استخدام شدی هم یه یار خوب داری💕💕💕💕🦋

سلام برای دیگران :هیچ کارتون خوابی وجود نداشته باشه ..برای خودم : سال بعد اینو موقع سر خونه زندگی خ ...

ایشالا عزیزم🌱💕💕💕

خدا برا همه بخواد💕😍

شفای کامل و عاجل پسرم. شفایی که نتیجه اش فقط خیر مطلق باشه. ایشالا سال دیگه پسرم کلاس اول مدرسه عادی ...

عزیزم امیدوارم خدا معجزش رو بهتون نشون بده و موفقیت پسر عزیزتو ببینی💕