2777
2789
عنوان

دوستانی ک کنکور دادید عاجزانہ ب کمکتون نیازمندم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دادا تو الان خیلیییییییی وقت داری 

بیشتر از یک سال :)

مطمئن باش میتونی 

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

اتفاقا خیلی از رتبه برتر ها از همین الان یازدهم شروع کردن

باید بکوب بخونی

سلامت باشی:)

مشاوره هر چیزی خواستی من هستم جدی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

میخوام ھر طور شدہ دوازدھم کنکور بدمنمیدونم دیرہ یا ن برای ی رتبہ خوب

اخه نمیخام استرس داشته باشی واسه همون 

بستگی به پایه ات داره و درک درس ها و وسواس نداشتن تو یادگیری یه مطلب

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

زمان پیش رو برای اینکه شما شروع کنی و دو رقمی بشی نه کمه نه زیاد

کافیه

حتی اگه سطحت صفر باشه

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                  «از خــدا خواستم و قلب من آزاد شد»