2777
2789
عنوان

دوستانی ک کنکور دادید عاجزانہ ب کمکتون نیازمندم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست
خدارو شکر فکر میکردم دیرہ

😂😐دیوونه ای؟؟؟؟ 

وااااا... کافیه دورت بگردم 

بدون استرس بخون 

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                  «از خــدا خواستم و قلب من آزاد شد» 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سال ها پیش (سال۸۶) کنکور دادم 

خیلییییی زحمت کشیدم

رتبه ۱۷۰شدم 

اما الان توصیه م به نسل جدید اینه که وقتشون رو پشت کنکور هدر ندن

اصلا مهم نیست کدوم دانشگاه درس بخونی 

مهم اینه معدل لیسانس و ارشدت خوب باشه 

حتی دانشگاهای رده پایینتر آدم بهتر میتونه معادلشو بالا بکشه 

زبان بخون 

شب و روز بخون 

کلاس زبان برو 

سریال خارجی ببین 

پارتنر برا  اسپیکینگ پیدا کن 

و بعد برا ارشد یا دکترا اپلای کن 

هیچکی نگاه نمیکنه رتبه کنکورت چند بوده و کدوم دانشگاه خوندی

مرسی واقعامدام سرزنش میکنم چرا نخوندمروحیہ ام رو باختمانگیزہ گرفتم کہ میشہ

الهی من دورت بگردم 

یادمه من سوم دبیرستان بودم میشه همون یازدهم 

یه روزی داشتم گریه میکردم که دیر شده

و یهو برادرم قهقهه زد گفت دیوونه ای؟ ادما چندماهه میخونن و قبول میشن

الان حس داداشمو دارم

همون قدر از حرفت خندم میگیره

کنکوری ک بشی میفهمی سال یازدهم بهترین زمان برای شروعه

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                  «از خــدا خواستم و قلب من آزاد شد» 

خانما اصلا دلتون براش نسوزه اين کاربر يه دروغگوعه من رفتم بقيه ي تاپيکاشو نگاه کردم الان گفته يازدهمه يجا گفته 26 سالشه و طلاقيه   الان گفته دليل نخوندنش سرطانش بوده يجا گفته دليل نخوندنش پسر بازي بوده اينجا گفته تيزهوشان بوده يجا گفته  هشتم خونده نمونه قبول شده الانم داره از حس ترحم شما سو استفاده ميکنه  گزارشش کنين تا ادب بشه اگرم ميگين من دروغ ميگم خودتون برين تاپيکاي قبلشو بخونين تا متوجه تناقض حرفاش بشين اين اولين باره که از نتونستن حذف کردن تاپيک هاي نيني سايت خوشحالم

خانما اصلا دلتون براش نسوزه اين کاربر يه دروغگوعه من رفتم بقيه ي تاپيکاشو نگاه کردم الان گفته يازدهم ...

قبل از اینکہ تھمت بزنی باید بگم کہ این کاربری تقریبا شھریور بہ من دادنش و مال خودم نبودہ

و اینکہ تیزھوشان رو بخاطر شناسایی نشدن گفتم چون خیلی اطلاعات زیادی ازم توی سایت بود و میترسیدم شناسایی بشم

و اینکہ نمونہ ھم مثل تیزھوشان ھست فرق آنچنانی ندارن

پسر بازی دیگہ چ صیغہ ایہ من با ی پسر 2 3 ماہ وارد ی رابطہ مجازی پوچ شدم

راستی ی چیزی عزیز

کاربری ھر شخص خصوصیہ علاوہ بر اون شما تھمت میزنی

من ھم شما رو گزارش کردم عزیز ^۔^ ♡

قبل از اینکہ تھمت بزنی باید بگم کہ این کاربری تقریبا شھریور بہ من دادنش و مال خودم نبودہو اینکہ تیزھ ...

تهمت زدن تا دست طرف رو روکردن خیلی فرق داره چطور کاربر قبل تو یه جاری داشته که سهمیه ۲۵ درصد داشته تو ام دختر داییت سهمیه ۲۵ درصد داره  چطور کاربر قبل تو دلش میخواد ۲۰۷ بخره توام دلت میخواد ۲۰۷ بخری چطور کاربر قبل از تو دلش میخواد تو تهران خونه بخره توام همین طور و در اخر چطور تو ساعت ۲:۷ دقیقه تاپیک گذاشتی کاربر قبل از تو ۲:۳۵دقیقه همون روز اینکه روز بعدشه حتی توی یکی از تاپیکات موضوع رو زده بودی مادر شوهرت با چاقو اومد سراغت بعدش یه چیزی راجب کنکور نوشتی مردم هم مسخرت کردن و گفتن برو از مادر شوهرت بپرس   در اخر  حتی اگه هزار بار هم منو گزارش کنی این واقعیت عوض نمیشه که تو یه ادم دروغگویی و دنبال توجه دیگرانی