2777
2789
یه چیز دیگ هم بگم وقتی دفعه اول ازماسش میدین باز دارو میزنن و آزمایش میدین اگ عدد اومده باشه پایین ن ...

دفعه دوم بعد از شیش ماه آزمایش داد ۴۷ شد ازمایششو نشون دکتر آزمایشگاه دادم اما جواب قطعی بهم نداد گفت تمام جهش های ریز سی اف بررسی شده که سی اف نداره منتها چند تا جهش بزرگ هست مربوط به سی افه بررسی نشده واسه اطمینان بیشتر اگه میخواید یه آزمایش دیگه که خودش پشت برگه نوشته گفت اونم بدید،

حالا تکلیفم روشن نیست چرا جواب قطعی بهم نداد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفعه دوم بعد از شیش ماه آزمایش داد ۴۷ شد ازمایششو نشون دکتر آزمایشگاه دادم اما جواب قطعی بهم نداد گف ...

آزمایش ژنتیکشو نشون دکتر ازمایشگاه دادم نشون دکتر علی بخشی دادم ریس همون ازمایشگاه ژنتیک بود

چی میرسه بهشون واقعا خدا مشکلات روحی شونو شفا بده

بهش چیزی نگید ، همینطور الکی داره خودشو میخوره  ازین بیشتر نامید نشه

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

دفعه دوم بعد از شیش ماه آزمایش داد ۴۷ شد ازمایششو نشون دکتر آزمایشگاه دادم اما جواب قطعی بهم نداد گف ...

جواب تست کلر قطعی نیست ولی جواب ژنتیکی قطعی عه اونم بدین حیال تون راحت بشه  

این الان جواب آزمایش دومه؟اگ آره ک منفیه

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

آخه داری دروغ میگی بی ادبزشته اینجوری من روزی ۲۳ قرص اعصاب دارم میخورمتحت معالجه روانپزشک و پزشک مغز ...

جدی ۲۳ تا قرص میخوری

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

جواب تست کلر قطعی نیست ولی جواب ژنتیکی قطعی عه اونم بدین حیال تون راحت بشه این الان جواب آزمایش دوم ...

قوربونت برم این آزمایشا که عکسشو فرستادم جواب آزمایش ژنتیک بود 

خب چی گفتن ؟

گفتن تمام جهش های ریز مربوط به سی اف بررسی شده منفی بوده

اما چند تا جهش بزرگ مربوط به سی اف هست که تواین آزمایش بررسی نشده واسه اطمینان بیشتر ازمایش mALبدید نمیدونم اسم ای ازمایشو دقیق نوشتم یانه ولی همچین ازمایشی بود 

گفتن تمام جهش های ریز مربوط به سی اف بررسی شده منفی بودهاما چند تا جهش بزرگ مربوط به سی اف هست که تو ...

اها 

خب پس تا الان ک جواب قطعی تو منفی هست و پسرتون مشکل cfنداره عزیزم جهت اطمینان اونم بدین دیگ حیالتون راحت میشه 

گفتن تمام جهش های ریز مربوط به سی اف بررسی شده منفی بودهاما چند تا جهش بزرگ مربوط به سی اف هست که تو ...

دکتر جواب قطعی بهتون نداده چون ژن های بزرگ برسی نشده و من احتمال میدم بیشترین احتمال برا همون ژن های کوچیک بوده ک اول گرفته شده و خدارو شکر منفی بوده ولی اگ علام داره ازمایش آخرم بدین ک دیگ انشالله جواب اونم منفی باشه