2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه نگاه به امضاتون بنداز بعد به این بنده خدا گیر بده تعریف ایشون نشاندهنده علاقشون به اسمشون بود نه ...

امضای من فقط نشونه عشق ب خودمه،بله از هر آدمی فقط یدونه تو این دنیا هست,ایا شما شک داری؟!

هیچ دو نفری وجود نداره از ی ورژن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
سحر بهار

و منی که اسمم بهار هست😑واقعا خیلی قدیمی هست؟

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

چقدر مسخره که برای اسم ها تقدس می‌بخشید اینکه اسم یک فرد بزرگ رو داشته باشیم خیلی خوبه ولی به این مع ...

اینکه میگید چقدر مسخره که برای اسمها تقدس میبخشید، به نظر شما مسخره هست

تو اسلام عزیز این کار خیلی هم خوبه. اسم مقدس ترین انسانها، مقدسه. شما از امضاتون مشخصه مسیحی هستید پس بهتره نگید چقدر مسخره. 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
دقیقا زهرا فاطمه مریم حتی زینب اسمای قشنکی هستن ولی اسم خدیجه یا رقیه قشنک نیست چون خوش آوا نیستن. ی ...

میدونید چرا گارد میگیرن؟ چون شما درباره یک اسم عادی مثل سلنا و فلان حرف نمیزنید. شما دارید درباره اسم عزیزترین و مقدس ترین اسمها حرف میزنید

کسی که این اسامی رو میذاره دنبال آوای اسم نیست که میگید خوش آوا نیستند(هرچند از نظر شما نیستند)

اون آدم اونقدر ارادت و علاقه و اعتقاد داره که اسم دخترش رو مثلا میذاره رقیه. و وقتی میگید خوش آوا نیستند واقعا جمله ناراحت کننده ایه. قرار نیست که همه نظرشون مثل هم باشه اما همه باید اخترام بذارن به خصوص وقتی صحبت این اسامی مقدسه. 

اگر این احترام بود تو نینی سایت انقدر جنگ و دعوا نبود تو تاپیکهای اسم.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

زنده باشید

نه نگفتم جسارت کردید، شاید منظورشون خوب نرسید

بله تو اسلام درباره اسم گذاشتن روی فرزند هم سفارشاتی هست🌹

زنده باشیدنه نگفتم جسارت کردید، شاید منظورشون خوب نرسیدبله تو اسلام درباره اسم گذاشتن روی فرزند هم س ...

چه جالب من واقعا اطلاعی نداشتم❤️

سلامت باشید عزیزم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎