2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا اتفاقا ، همش حس میکنم شاید نچسب و نخواستنی هستم

یک مدته دلم پره 

همش پیش خودم فکر میکنم که بعضی ها هیچ هنری ندارن سواد ندارن بعد بهترین ها نصیب شون شده بعد من که خیلی بالاتر ام هییچچیی🥲🥲

خب حتما خیلی ساکت و منزوی هستی که دیده نمیشی!یا مانتویی و قرتی! چون چادری ها خواستگار زیاد دارن!اگه ...

منزوی نیستم اصلا به موقع حرف میزنم و... 

اصلا اهل آرایش و نیستم 

[QUOTE=365823036]سن ندارم ولی خب دلم میگیره پیش خودم میگم یعنی حتی یک نفر هم تاحالا نبوده که از من خ ...

من هم همین ها را همیشه پیش خودم میگم ولی بقیه یه جوری رفتار می‌کنند دلم میگیره 

همش تیکه میندازن که تو رو هیچ کس نمیگیره 💔💔

یک مدته دلم پره همش پیش خودم فکر میکنم که بعضی ها هیچ هنری ندارن سواد ندارن بعد بهترین ها نصیب شون ش ...

منم دقیقاااااااا مثله خودتم 

ببین من حس میکنم تفکر و ذهنیت و همچنین اعتماد بنفس خیلییییی تو این قضیه تاثیر داره 

من خودم در کل آدم بی اعتماد بنفسیم که حتی با ادمای عادی نیمتونم چشم تو چشم بشم ، یه روز امتحان کردم خودمو دوست داشتم ، اعتماد بنفس داشتم،  ۲تا پسر که مشخص بود الکیه اومدن ازم آدرس پرسدین😁😅

بنطرم اعتماد بنفس خیلیییییی تاثیر داره

منم دقیقاااااااا مثله خودتم ببین من حس میکنم تفکر و ذهنیت و همچنین اعتماد بنفس خیلییییی تو این قضیه ...

نمیدونم شاید 

اعتماد به نفس دارم اصلا بی اعتماد به نفس نیستم 

همیشه از بیرون یکسری آدم ها اذیتت میکنند