2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم تست های ریاضی و فیزیک رو حل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 19 پست

اینا دیگه ... مشکلت همینجاست ... نگاه نیم ساعته ؟؟ خیلی سطحیه!  

تا وقتی نفهمیدی درسنامه چی میگه معلومه که نه تست رو میفهمی نه پاسخنامه رو 

باید اول کتاب و درسنامه و جزوه ی استادت رو مو به مو بخونی وگرنه اطلاعات و چیزایی که فهمیدی ناقصن ؛ واسه همین تست ها واست غریبه ان 

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

چطوری

هیچی 

همون کتابو یه دور میخونم و چند تا سوال حل میکنم و تمام.

اما کلا به نظرم فیزیک و ریاضی رو باید از ریشه بفهمی یعنی اگه سالای قبل چیزی نفهمیدی باید رفعش کنی تا از پایه قوی بشی

حالا منو بگو ریاضی،فیزیک،هندسه،حسابان،آمار،مثلثات،معادلات و جبر و... رو 20 شدم اما فارسی16😐عربی13😭دینی18،انگلیسی17،زیست12😭،شیمی 19 و تاریخ و جغرافی هم 13🤦‍♀️

میتونی بگی مثلا تو فیزیک تو چه بخش هایی ضعیفی؟ شاید بتونم کمکت کنم چجوری بهتر یاد بگیری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا دیگه ... مشکلت همینجاست ... نگاه نیم ساعته ؟؟ خیلی سطحیه! تا وقتی نفهمیدی درسنامه چی میگه معلو ...

نه یه عالمه فیلم دیدم درسنامه و تست های جزوه رو زدم 

اومدم تست خیلی سبز بزنم نتونستم

خب به نظرم مشکل فیزیکتم به ریاضیت برمیگرده.اگه ریاضیتو قوی کنی فیزیکتم خوب میشه.

یه کاری من تو زندگی روزمرم میکنم (خود به خود مغزم هی اینکار رو میکنه) تو هم بکن شاید جواب بده.

هی اطرافت رو در نظر بگیر مثلا سه تا ستاره تو آسمون و با دستات اندازه تقریبی بگیر و سعی کن رابطه فیثاغورث رو بینشون ایجاد کنی یا مثلا اطرافت چندتا عدد میشنوی سعی کن ذهنی بینشون جمع و ضرب و... بگیری و ازشون رادیکال بگیری.

کلا اینطوری مغزت به ریاضیات عادت میکنه