بازم معتقدم یکم اعصبانیت لازم بود حالا نه در این حد که از خونه بندازیش بیرون ولی باهاش سرد برخورد میکردی
اگه هیچ عکس العملی نشون نمیدادی باید به عشقت نسبت به همسرت شک میکردی تو به خاطر چت ناراحت نبودی تو به خاطر رفتار همسرت ناراحت بودی و حقم داشتی چون اولین چیزی که به ذهن آدم میاد اینه که هنوزم اونو دوست داره
اگه ناراحتی نمیکردی ممکن بود به مشروب خوردنش ادامه بده ولی حالا سعی میکنه دیگه این کارو نکنه
البته بعد بیست روز شاید براش سخت باشه یه دفعه بزاره کنار، سخت نگیر و بهش کمک کن کم کم بزاره کنار تا برسه به همون یه بار در هفته
کل دیروز حالم بد بود به خاطره اون هرزه که چطور تونست با وجود دونستن اینکه همسرتون متاهل باز بهش پیام بده و یه زندگی رو از هم بپاشونه
این آدما خیلی خطرناکن باید بیشتر مواظب بود
از هزار جور بهانه واسه نزدیک شدن استفاده میکنن
امیدوارم هر چه سریعتر یکی مثل خودشو پیدا کنه و از اون محله گورشو گم کنه زنیکه ....
با اینکه نمیشناسمت ولی از حرفات متوجه شدم خیلی دختر مهربون، بااخلاق و به قول شوهرت آدم حسابی هستی و خدا رو شکر که با کسی ازدواج کردی که اینو میفهمه هم خودش و هم خانواده اش
امروز تصمیم گرفتم دیگه نیام نی نی سایت چون روح روانمو بهم میریزه ولی دلم میخواد اگه یه روزی دوباره اومدم بازم از عشقتون به هم از موفقیت هاتون، از خار شدن دشمناتون نوشته باشی و من کیف کنم