2777
2789
ناراحت بوده مهم نیس اصلا سرچی ناراحت بوده مهم اینه ک شمارو دوست داره براش ارزشمندین براتون احترام قا ...

اره چون منم خیلی خیلی خیلی بهش احترام میذارم خیلی براش جنگیدم خداروشکر ک قدر میدونه میفهمه ک من بخاطرش از همه خانوادم گذشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردای ایرانی از اول بررگ شده تو خانواده های مردسالار بودن و زن ها رو قبول نداشتن یه جورایی زن ستیز ه ...

همه اینا نتیجه رفتارهاییه ک پدرشوهرم تو خونه داشته . اینا خانوادگی ته تحصیلاتشون دیپلمه اما مثل آدم حسابی ها رفتار میکنن باهم . همشون

من چه اینجا چه دنیای آدمای اطرافم همش میبینم یه دختره حالا رل سابق یا همسر سابق پیام داده خیلی کم دی ...

بیشتر از ۹ ساله از جدایی این دونفر میگذره طرف خودش یه دونه بچه داره طلاق گرفته . حالا اون هیچی میدونه شوهر من متاهله بازم بهش پیام میده مثلا یاد گذشته هارو براش زنده کنه اعصاب مارو بهم بریزه چند روز

عزیزم مگه مجبوری انگلیسی سیو کنی اسمشو اینقدر غلط هیچ خری جز تو ...در کل به حرفهای یه مرد توجه نکن ب ...

My breah e  یعنی نفس من e هم ک اول اسم احسان . یه دونه هم نفس من n دارم مخاطب 

تو این سالها هیچی ازش ندیدم که بهش شک کنم . اشتباه کردم حساسیت بیش از اندازه نشون دادم . هر اخلاق بدی داشته باشه اما وفاداره

My breah e یعنی نفس من e هم ک اول اسم احسان . یه دونه هم نفس من n دارم مخاطب تو این سالها هیچی ازش ...

من خودم اصلا تا الان به گوشی شوهرم دست نزدم اصلا اشتباهه که آدم بد به دلش راه بده همین که می بینم دنبال اینه زود کارش تموم بشه بیاد خونه و از اضافه کاری بدش میاد و ترجیحا اینه تو خونه پیش زن و بچش باشه به خودم میگم یعنی سالمه مردی که هرز می پره از خونه فراریه

همه اینا نتیجه رفتارهاییه ک پدرشوهرم تو خونه داشته . اینا خانوادگی ته تحصیلاتشون دیپلمه اما مثل آدم ...

خیلی خوبه کاکشی همه خانواده ها همینطوری بودن

البته کم کم داریم بهتر میشیم تو همین سایت اوایل اقایون میومدن یا مخ زنی میکردن یا توهین میکردن اما الان یکم بهتر شدن

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

بیشتر از ۹ ساله از جدایی این دونفر میگذره طرف خودش یه دونه بچه داره طلاق گرفته . حالا اون هیچی میدون ...

بله منم حرفم همینه حرفم میزنیم میگن زن ستیز نمیدونم چرا فقط خانوما این کارو میکنن خجالتم نمیکشن خیلی کم دیدم آقا این کارو کنه به خدا و گرنه من زن ستیز نیستم خودمم زنم ولی واقعا زشته خاطراتت بگو بخوره تو سرت دختره عوضی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

من خودم اصلا تا الان به گوشی شوهرم دست نزدم اصلا اشتباهه که آدم بد به دلش راه بده همین که می بینم دن ...

اتفاقا منم تابحال ب گوشی شوهرم دست نزدم. چند مدت بود خیلی خسته و کسل و بی حوصله بود . از یه طرف خبردار شدم دوست دختر سابقش طلاق گرفته . تاپیک زدم دربارش برو بخون 

اونجا بهم گفتن بدبین نباش شاید یه مشکل دیگه داره . منم ازش پرسیدم دیشب اگه مشکلی هست خودت بگو نگرانتم کار زیاد خستت کرده و آین حرفا . خودش جت رو نشونم داد 

بازم معتقدم یکم اعصبانیت لازم بود حالا نه در این حد که از خونه بندازیش بیرون ولی باهاش سرد برخورد میکردی

اگه هیچ عکس العملی نشون نمیدادی باید به عشقت نسبت به همسرت شک میکردی تو به خاطر چت ناراحت نبودی تو به خاطر رفتار همسرت ناراحت بودی و حقم داشتی چون اولین چیزی که به ذهن آدم میاد اینه که هنوزم اونو دوست داره

اگه ناراحتی نمیکردی ممکن بود به مشروب خوردنش ادامه بده ولی حالا سعی میکنه دیگه این کارو نکنه

البته بعد بیست روز شاید براش سخت باشه یه دفعه بزاره کنار، سخت نگیر و بهش کمک کن کم کم بزاره کنار تا برسه به همون یه بار در هفته

کل دیروز حالم بد بود به خاطره اون هرزه که چطور تونست با وجود دونستن اینکه همسرتون متاهل باز بهش پیام بده و یه زندگی رو از هم بپاشونه

این آدما خیلی خطرناکن باید بیشتر مواظب بود

از هزار جور بهانه واسه نزدیک شدن استفاده میکنن

امیدوارم هر چه سریعتر یکی مثل خودشو پیدا کنه و از اون محله گورشو گم کنه زنیکه ....

با اینکه نمیشناسمت ولی از حرفات متوجه شدم خیلی دختر مهربون، بااخلاق و به قول شوهرت آدم حسابی هستی و خدا رو شکر که  با کسی ازدواج کردی که اینو میفهمه هم خودش و هم خانواده اش

امروز تصمیم گرفتم دیگه نیام نی نی سایت چون روح روانمو بهم میریزه ولی دلم میخواد اگه یه روزی دوباره اومدم بازم از عشقتون به هم از موفقیت هاتون، از خار شدن دشمناتون نوشته باشی و من کیف کنم

بازم معتقدم یکم اعصبانیت لازم بود حالا نه در این حد که از خونه بندازیش بیرون ولی باهاش سرد برخورد می ...

عزیزم ممنونم از این همه محبت و انرژی قشنگی ک اول صبح بهم دادی 🥰 امیدوارم هزار برابرش ب زندگی خودت برگرده عزیزدلمممممممم 

تو تاپیک اولم خیلیا گفتن مچشو با شوهرت گرفتی یا ممکنه شوهرت برگرده ب اون . فکر منم مسموم میشد . اما با توجه به شناختی ک ازش دارم واقعا اهل خیانت نبوده و نیست . ناراحتی اصلی منم از همین بود ک چرا باید آنقدر حالش خراب باشه و ناراحت باشه . من شناختی از اون خانم ندارم زیاد فقط میدونم ۱۵ سالگیش تقریبا ازدواج کرده یه بچه هم داره الانم جدا شده . نمیدونم قیافش چه شکلیه . از این ک ب شوهرمم پیام داده میشه حدس زد چطور آدمیه.  من فوق لیسانس حقوق دارم . سردفتر اسناد رسمی هستم . قیافم معمولیه خانواده سرشناس و تحصیل کرده ای دارم هرچند با ازدواج ما مخالف بودن اما من یه عمر سر سفره پدرم بزرگ شدم و تو اون خانواده تربیت شدم . شکر خدا شوهرم آنقدر عقلش میرسه به این چیزا فکر کنه و زندگیش رو خراب نکنه ‌