2777
2789
😐 عزیزم من گفتم بلد نیستم خومنظورم کشک بود نمیدونم چرا سس مایونز حسابش کردمعفو کن😂

عزیزم ببخشید جلوتر که خوندم دیدم گفته بودی شما ببخش

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه سبزی زیاد میریزم سیااااهه سیاه میشه

پیاز داغ و زردچوبه ارد تفت بده

۲۰ دقیقه قبل از اینکه شعله رو خاموش کنی 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

وای هوس آش رشته کردم 🤤اسی یه پادکست هست به نام ویکی پز آموزش آش رشته رو گذاشته، از اینها گذشته از تاریخچه اش میگه و خیلی جذابه

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
وای هوس آش رشته کردم 🤤اسی یه پادکست هست به نام ویکی پز آموزش آش رشته رو گذاشته، از اینها گذشته از ت ...

منم خیلیی 

بزارم برا نهار فردا

چطوری پیدا کنم پادکست رو 

.

موقع پخت اصلا پیاز نریزم یعنی؟همرو اخر؟

من فقط روغنشو وسطش میریزم

دیدی وقت توی ظرف اش که داری مبخوری پیازداغ میریزی چقدر خوشمزه است وقتی اخر پخت بریزی مزه پیاز داغ توش میمون 

منم خیلیی بزارم برا نهار فرداچطوری پیدا کنم پادکست رو

من عاشقه اشم و اونقدر اش درست میکنم همه قلقهاشو‌میدونم

حتما طبق روشی که گفتم انجام بده عالی میشه

فقط حتما حبوبات رو باهم بپز که له بشه

سبزی تازهههه باشه و درشت خورد شده باشه

منم خیلیی بزارم برا نهار فرداچطوری پیدا کنم پادکست رو

برنامه کست باکس رو نصب کن و سرچ کن ویکی پز فالوش کن سرچ کن آش رشته برات میاره عزیزم

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣