2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب همونطور که گفتم ۲۱ سالمه و حدودا دوساله که از یه آقا پسری خوشم اومده! من و ایشون از نظر مالی بسیااار اختلاف داریم. اما با توجه به حدس خودم، مامانش ازم راضیه و خوشش اومده! اما مطمئنم  بهم هیچ علاقه ای نداره

اونقدر روزا بهش فکر میکنم که نمیتونم دو خط درس بخونم 🥲🤦🏻‍♀️

چیکار کنم که فراموشم شه؟

اینم بگم که به صورت واقعی دوبار همو دیدیم توی جمع خانوادگی، فقط زیر چشمی نگاهم کرد اونم مطمئنم فقط محض کنجکاوی بوده!

هرچی هم تو فضای مجازی سعی کردم باهاش ارتباط بگیرم با پیج فیک البته چون با پیج اصلیم فورا لو میرم، اصلا اصلا وا نمیده🥲

بخاطر آبروی خودم و خانوادم حاضر نیستم بهش اقرار کنم از حسم!

تنها راهی که مونده فراموشیه🥲🥲

که اونم بلد نیستم سختمه🤦🏻‍♀️

کمکم کنید اگه تجربه ای دارین

اینم بگم که به صورت واقعی دوبار همو دیدیم توی جمع خانوادگی، فقط زیر چشمی نگاهم کرد اونم مطمئنم فقط م ...

بنظرم چون باهاش رابطه ای نداری تا حالا باعث شده فراموشش نکنی و فقط فکر خدتع که باعث میشه اینجوری کنی

سعی من سرگرم کنی خدتو فکرتو پرت کنی ازش موقعی ک میاد تو ذهنت

سرگرم چه کاری آخه؟

مثلا پشت کنکور موندم که درس بخونم

اما یه کلامم نمیتونم بخونم همش تو فکرشم

نقاشی میکشم میرقصم آهنگ گوش میدم فیلم میبینم ولی بی فایده اس

بنظرم چون باهاش رابطه ای نداری تا حالا باعث شده فراموشش نکنی و فقط فکر خدتع که باعث میشه اینجوری کنی

آره دقیقا

میگم که تو فضای مجازی هم اصلا پا نمیده به قول خودمون🥲😂