چند وقت پیش یک تاپیک زدم که یکی از فامیل های شوهرم یک سیم کارت خریده چند میلیارد
خیلی ها تعجب کردن و خیلیا هم نمیدونستن چرا آدم چند میلیارد پول سیم کارت بده
خواستم بگم دلیل اینکه آدمای پولدار سیم کارت میلیاردری میخرن به این خاطره که سیم کارت یک نوع اعتبار و شخصیته برای اونا..
امثال ما و خودم فرق سیم کارت ها را نمیفهمیم اصلا نمیدونیم شماره که بهمون زنگ زده صد هزار پولشه یا ده میلیارد چون برامون مهم نیست
اما آدما پولدار ، آدما معروف ،ریس و روسا ، تاجر ها، معامله گر ها شماره را خوب میشناسن اونا میدونن شماره که باهاشون تماس گرفته یک سیم کارت چند میلیاردی هستش یا پنجاه هزاری چون کارشون اینه.
وقتی روی گوشی یک تاجر یا یک مدیر و مسئول سیاسی و دولتی یا یک معامله گر یا یک فرد معروف و سلبریتی یک شماره ناشناس معمولی میافته در ۹۹ درصد مواقع دیدید جواب نمیده.
اما وقتی روی گوشیش مثال یک شماره ۰۹۱۲ کد یک با آخر رند ناشناس که چند میلیارد پولشه میافته ببینه خیلی محترمانه جواب میده جای باشه نتونه جواب بده بعدش حتما باهاش تماس میگیره و خیلی محترمانه.
وقتی شما برای معامله ها یا پیشنهاد های چند صد میلیاردی یا کاری مهم تماس میگیرید با شماره معمولی بگیرید طرف اصلا جوابتونو نمیده یا بده مسخره اتون میکنه ولی با سیم کارت چند میلیاردی تماس میگیرید طرف هم جواب میده هم خیلی محترمانه صحبت میکنه هم به پیشنهاد یا قرار ملاقات یا این چیزها محترمانه گوش میده.
خلاصه گفتم چنین آدما احمق نیستن که چند میلیارد بدن سیم کارت که از نظر ما چه فرقی داره و حتی اینترنتش فیلتره اونا دلایل خودشانو دارن اونا نه از اینترنتش استفاده میکنن نه مغز خر خوردن
این موضوع که سیم کارتشان چند میلیارد پولشه خیلی بهشون در مسأل مختلف کمک میکنه و کار راه اندازه براشون اعتبار و وجه به ارمغان میاره.
این موضوع در مسأل مختلف صدق میکنه مثلا یک آقا با کت و شلوار خوشگل مارک فیک یا ساعت و عینک فیک بیاد پیش من عمرا متوجه نمیشم چون برام مهم نیست ولی با همین پوشش فیک بره پیش یک تاجر یا...، طرف تو یک نگاه متوجه میشه این آدم فیکه چون کارش اینه