2777
2789
سس مایونز برای آش؟؟😐

کشککککک

😂

تو جانی تو جانی تو جانی مرا ... تو هر لحظه ورد زبانی مرا... من از نوع به دنیا می آیم اگر ...دوباره بخوانی بخوانی بخوانی مرا ... ❤ تو حال خوش روزگاری مرا ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا بگم چیکارت نکنه😂

😂😂😂

تو جانی تو جانی تو جانی مرا ... تو هر لحظه ورد زبانی مرا... من از نوع به دنیا می آیم اگر ...دوباره بخوانی بخوانی بخوانی مرا ... ❤ تو حال خوش روزگاری مرا ❤

برای ۵ نفر عزیزمعه من فکر میکردم سیر بو بد میگیره کلا ۲ تا حبه خورد کردم🤦‍♀️دفعه پیش کلا ۲ تام پیاز ...

بستگی ب ذائقه تون داره

ما سیر و پیاز هم داخلش میریزیم هم تزئین و فراووون😁😁😁

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
کشککککک😂

😁😂🤣وااااای عااااااشقتم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من آش رشته هام خیلی خوشمزه اس .الان که هوا سرده زیاد درست میکنم ولی الان هوس آش شيرازي کردم برای خودم سفارش دادم😋😋😋😋 جاتون سبز همین الان آوردن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
نعمت مرد بیچاره ای است که به علت خیانت خشکش کردن و در اس میریزن😂😂😂

واااای🤣🤣🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خیلی خوبی تو

😂😂😂بلد نیستم خو

ولی ی دیگ بدن میخورم

عاشقشم 

نعنا

😁😁