من حدود یکسال و نیم قبل جدا شدم شوهرم چندماه بعدش ازدواج کرد ولی بعد سه ماه جدا شد منم الان چهارماهه دوباره برگشتم خونم شوهرمم هیچی از زن سابقش تعریف نمیکرد از دور و بر شنیدم یه چیزایی ولی،چند روز پیش گوشیشو برداشتم نگاه کنم دیدم توی تلگرام یکی پیام داده بود امروز سالگرد عقدمونه کنار هم نیستیم ولی مبارکمون یه اهنگم فرستاده بود شوهرمندیده بود بهش گفتم گفت خبر ندارم کشش نده دعوامون شد رفت بیرون اخرشب اومد رفت خوابید منم بیدارش کردم گفتم توضیح بده چرا بهت پیام داده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خواهر عزیزم یک بار زندگیت با شکست مواجه شدی ودوباره رجوع کردی..
عزیزم فشارهایی که موقع طلاقت متحمل میشدی رو یادت بیار..دیگه اشتباه های قبل رو تکرار نکن..نمیگم خودتو ذلیل کنی ولی مراقب زبونت باش..معلومه از مادرشوهرت حرف میشنوی..زندگی پسرش نقل مجالس شده..باآرامش باهاش صحبت کن وبگو اومدی که زندگی کنی..هر موقع خواستی بحث کتی باآرامش اول هدفت رو از بحث برای خودت شرح بده بعد وارد شو..زندگی شما الان مثال چینی بند زده هست..باید مراقب باشی عزیزم
این همه گفت نزدی تو دهنش ؟من برام فرقی نداره طرف کیه بخواد چرت و پرت بگه جوری میشورم میذارمش کنار که ...
من میدونستم بلاخره قراره باهام اینطوری حرف بزنن حتی انتظار بدترشو داشتم ولی من خیلی بد کردم جداییمم تقصیر خودم بود شوهرمم خیلی اذیت کردم که الان مامانش اینطوری باهام حرف میزنه