2777
2789
عنوان

همسر سابق شوهرم پیام داده دعوامون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 83 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم من چمیدونم من‌اصلا ندیدم خودت نشون دادی دوباره دعوامون شد رفت خونه باباش صدبار زنگ زدم جواب ندا ...

واقعن قبول کن تقصیر شماست

یک بار رفتی و امدی یکم بزرگ شو و درس عبرت بگیر

خونه خاله نیست هی بری و برگردی و یه دعوا راه بندازی

گفتم من چمیدونم من‌اصلا ندیدم خودت نشون دادی دوباره دعوامون شد رفت خونه باباش صدبار زنگ زدم جواب ندا ...

این همه گفت نزدی تو دهنش ؟

من برام فرقی نداره طرف کیه بخواد چرت و پرت بگه جوری میشورم میذارمش کنار که به این زودی خشک نشه 

ولی واقعیتش اینه اشتباه کردی برگشتی . کسی که مهلت نداده رخت خوابت سرد بشه سریع رفته زن گرفته چجوری اعتماد کردی؟

شما نباید برمیگشتی حالام برگشتی چیزیو کش نده مگه اینکه شوهرت رفتارش باهات خوب نباشه و باعث اذیتات بشه 

باید همراهش باشیو کمک کنی اعتمادای همو جلب کنین 

این زندگی ک یبار خراب شده درس کردنش مشکله لطفا بهمدیگه کمک کنین و احترام همو داشته باشین

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

عزیزم من نمیخوام قضاوتت کنم یا ناراحتت 

ولی اصلا رفتارت خوب نبوده خیلی بی سیاستی تو میتونستی اون لحظه جواب اون خانومو بدی بعدشم از همه جا بلاکش کنی 

تو بدو بدو رفتی با شوهرت یه بحث گنده راه انداختی

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
شما نباید برمیگشتی حالام برگشتی چیزیو کش نده مگه اینکه شوهرت رفتارش باهات خوب نباشه و باعث اذیتات بش ...

الان رفتم شرایط برگشتش رو‌ خوندم 

والا طرف برده و کنیز میگیره اینجوری شرط نمیذاره . واقعا برگشتن به چه قیمتی ؟ 

خواهر عزیزم یک بار زندگیت با شکست مواجه شدی ودوباره رجوع کردی..

عزیزم فشارهایی که موقع طلاقت متحمل میشدی رو یادت بیار..دیگه اشتباه های قبل رو تکرار نکن..نمیگم خودتو ذلیل کنی ولی مراقب زبونت باش..معلومه از مادرشوهرت حرف میشنوی..زندگی پسرش نقل مجالس شده..باآرامش باهاش صحبت کن وبگو اومدی که زندگی کنی..هر موقع خواستی بحث کتی باآرامش اول هدفت رو از بحث برای خودت شرح بده بعد وارد شو..زندگی شما الان مثال چینی بند زده هست..باید مراقب باشی عزیزم

این همه گفت نزدی تو دهنش ؟من برام فرقی نداره طرف کیه بخواد چرت و پرت بگه جوری میشورم میذارمش کنار که ...

من میدونستم بلاخره قراره باهام اینطوری حرف بزنن حتی انتظار بدترشو داشتم ولی من خیلی بد کردم جداییمم تقصیر خودم بود شوهرمم خیلی اذیت کردم که الان مامانش اینطوری باهام حرف میزنه