2777
2789

طرف بچش آنژیوکت رو از دستش درآورده داد و بیداد راه انداخته با لگد میکوبه ب در اتاق تزریقات میگه زنگ میزنم ب پلیس و همش فحش میده....حالا بچش انقدر نا آروم بود اصلا نمیزاشت رگ بگیریم...این رفتارا در شان ی خانوم نیست واقعا...ما هم خسته ایم هم جسمی هم روحی تمام تلاشمون رو میکنیم ک کار مریض راه بیفته ولی اگه نشد تو رو خدا توهین نکنید دیگه....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خدا بهتون صبر بده خیلی شغل فداکارانه ای دارید

کسایی که بیمارستانن معمولا خیلی دلشون از غصه بیمارشون پره،  میدونم حق ندارن با کادر درمان تندی کنن اما شما حلالشون کن🫶🏻

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

چون بیشعورن فکر میکنن تحفه هستن که پرستاری خوندن در صورتیکه پرستاری تو کشورای پیشرفته یک شغل خدماتی هست باید تمیز کاری کنن اتاق و تخت بیمارو، بیمار اگر تهوع کنه و جیش کنه پرستار باید عوضش کنه پرستار باید غذاشو بده. اینایی هم که مهاجزت میکنن نمیان بگن اونجا میزن جارو میکشن اتاق بیمارا رو و عن و گه تمیز میکنن.. تو ایران خیلی پررو شدن و پرتوقع فکر میکنن کی هستن. بخاطر سیاست های اشتباه دولته که یک سری رو تافته جدابافتع میکنه. والا من خودم رتبم 849 منطقه یک بوده ریاضی فیزیک تو دبیرستانم معدلم بالای نوزده و نیم. بخاطر این جو بد بیمارستانی ها حتی نرفتم تجربی بزنم. اصلا خوشم نمباد ازشون. فکر میکنن همه بیسوادن جز خودشون و به مردم از بالا به پایین نگاه میکنن. 

آقا من کلا دوبار آنژیوکت زدن برام یکبارشو پرستار بد زد کلی خون ازم میرفت یه دفعه پرستار شروع کرد به بد و بیراه گفتن به من که بیا ببین چیکار کردی الان دکتر میاد میبینه شاکی میشه 

بعد من پیش خودم گفتم آخه به من چه 😑 خودشونم رفتار خوبی با مردم ندارم که ماهم خوب باشیم

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

چون بیشعورن فکر میکنن تحفه هستن که پرستاری خوندن در صورتیکه پرستاری تو کشورای پیشرفته یک شغل خدماتی ...

حالا که ما ایرانیم و کارمونم خدماتی نیست شما زیاد حرص نخور

نوکر ننت نیستیم شما فکر میکنین کی هستین؟؟؟اتفاقا امثال شما که پررو و بی چشم و رو هستین حقتون کمک نیست باید بذاریم بمیرید تا یادبگیرید مثل ادم حرف بزنید

حالا که ما ایرانیم و کارمونم خدماتی نیست شما زیاد حرص نخورنوکر ننت نیستیم شما فکر میکنین کی هستین؟؟؟ ...

خودت کی هستی اخه بدبخت من رتبه منطقه یکم 849 شده اتفاقا خوبشم نوکر هستین. ریپ هم نزن در حد اسباب بازی دکترا هستین نه بیشتر. 

با رتبه ۸۰۰باید دکتر میشدی برو گمشو باباالهی زیر دست پرستارا تیکه تیکه بشی

خفه شو احمق من رشتم ریاضی فیزیک بوده و تو بهترین دانشگاهم، بی عرضه بدرد نخور امپول زن،نوکری بیش نیستین

الهی پدر مادرت و خودت تیکه تیکه شی نفهم بدرد نخور مثل پیرزنای بدبخت بلدی دعا کنی عرضه دکتر شدن نداشتی 🤣🤣🤣🤣

دیگه هم ریپ نزن جواب نوکر رو نمیدم برو گمشو سر شغلت شماها کارتون خدماتی هست هیچ مالی هم نیستین جز دستمال دکترا یه سطل اب بریز رو سرت حرصت بخوابه. 

به پدرمادرت توهین نکردم که اینارو میگیمطمئن باش بیشتر از تو عقده ندارم

به خودم که گفتی اما من همچین دعایی برات نکرده بودم که تیکه تیکه شی پس این نتیجه تربیت ننه باباته که یادت دادن نفرین کنی پس برگرده به کل خانوادت. بی همه چیز پرعقده توسی خور ازدکترا. چیه زیاد دکترا تو سرتون میزنن میاین سر مزدم خالی میکنین نوکرای حقوق 20 تومنی؟ گمشو