عزیزم اون دو تا کاربر کرد هر چی گفتن چون با چند تا کاربر لر مشکل دارن تو سایت از خودشون داستان خیالی ...
خداروشکر مردهامون اگه قد و یکدنده هم باشن که البته قلق دارن اما تلاشگر و کاری و زرنگن ماشالا و بهترین زندگیها رو برای خانواده شون میسازن و بهترین ماشین ها رو میخرن...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شما مثل این که عادت دارید تو همه تاپیکا درباره لرا بد بگید واقعا نمیفهمچرا اینقدر سطحی نگر هستید این ...
عزیزم اینا عادتشونه دست این چن تا کاربر و تو سایت بخونید ما با اینا برادری نداریم ۳ ساله با ما بحث دارن تو سایت اخرم با یه جمله میگن اگه ناراحت شدی ببخشید منظوری نداشتیم !!
دلیلی برای دروغ گفتن ندارم ...رو منم ریپ نزن حال و حوصله بحث و دعوا رو ندارم
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
عزیزم اینا عادتشونه دست این چن تا کاربر و تو سایت بخونید ما با اینا برادری نداریم ۳ ساله با ما بحث د ...
کاشکی ادامه پیام های اون کاربر رو میخوندی که از منم عذر خواهی کرد بابت اشتباه فهمیدنش ...ما خودمون هن عروس ترک داریم هن لر با هردوشون خوبیم بسیار همو دوست داریم انا دلیل بر این نمیشه که جواب بی ادبی رو ندیم !! راجب اون کاربری هم که تو تاپیک چرت و پرت زیاد میگه ۲بار خوب جوابشو دادم دیگه جرئت ریپلای کردن نداره ...و کاش بخوتی تاپیک رو ببینی که بقیه تظرشون راجب لر ها چیه
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••