2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8860 بازدید | 324 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پشیمونی میتونستی از اول ازدواج نکنی 

مردای لر بهترینن نیازی نیس تاپیگ بزنی و پشتشون صفحه بزاری 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
یه خواستگار لر داشتم اسی ببین پسره دیونه بود خداشاهده 😂😂 میگفت باید بیایی تو خونه مامان من اشپزی ی ...

عه تروخدا؟؟؟ 

اصلا هم دروغ نمیگی؟😂😂

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن

اون دسته که میاید و خودتونم میدونید از کدوم ریشه هستید دقیقا ما ام همون دیدگاه و به شما داریم و آبروی قومتون و تو سایت بردید 

لرا هیچ وقت نمیرن دست بزارن رو دختر با قد ۱۹۰ نردبون از خودت حرف نباف با همشهریت واسه تخريب لر خر نیستیم جوجه😉👍👍👍👍

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
عه تروخدا؟؟؟ اصلا هم دروغ نمیگی؟😂😂

نه مشخصه دروغ نمیگه انگار با بچه طرفه یا نصف نی نی سایتیها نمی‌شناسند این چند تا کاربر و جم کو با حداقل جوری جفت و جور میکردی قابل باور بود یه لر کلماتت و بخونه میفهمه حرفات قیکه یا ن 😂😂

نه مشخصه دروغ نمیگه انگار با بچه طرفه یا نصف نی نی سایتیها نمی‌شناسند این چند تا کاربر و جم کو با حد ...

خب معلومه حالش خوب نیست مثل اون یکی هم قومش با اون تاپیک دروغش 

کلا به خالی بستن عادت کردن

چن دیقه پیشاینستا بودم یکی پست کرده بود مشاها گلونی میبندین اصالت پیدا کنین ما لریم گلونی برا ماست،ی ...

😂😂😂😂

نی نی یار فرمودی دیگ مال ماست مال اوناست نکنیم لطفا به این کاربر تذکر بده @niniyar_3    

تاپیک راجب لرهاس کردا بیشتر از لرها نظر دادن

خب معلومه حالش خوب نیست مثل اون یکی هم قومش با اون تاپیک دروغش کلا به خالی بستن عادت کردن

هر بار تو هر تاپیکی میان شروع میکنن به اهانت به لرها 

بعد هم با کاربری های دیگه شون میان با خودشون مکالمه میکنند😅🤦‍♀️

الان ینی لر ها سکه مهر نمیکنند؟😨پس چرا من شنیدم خیلی به عروس مخصوصا غریب اهمیت میدن ؟

عزیزم اون دو تا کاربر کرد هر چی گفتن چون با چند تا کاربر لر مشکل دارن تو سایت از خودشون داستان خیالی ساختن لر ها معروفن به عروسی های بالای هزار نفر و طلای توپ حتی بیشتر جهیزیه عروسی حنابندون طلا با داماده ما حتی رسم گوشی و چمدون برونا داریم ینی از لحظه بعد خاستگاری واسه عروس از گوشی تا گل سرشم نو میخریم و میبریم به چرت و پرت های اونا اهمیت نده!

هر بار تو هر تاپیکی میان شروع میکنن به اهانت به لرها بعد هم با کاربری های دیگه شون میان با خودشون مک ...

واقعا شورش دراوردن 

بعدم میزنن تو فاز مظلومیت

آخه همش کُباب میخورن شنیدم

😂😂وای عزیزم

اره خیلی دوست داریم یعنی تو فیلما ۴ سیخ میزارن واسه اون همه ادم تعجب میکنم کمه خب ما اون واسه دونفر یا سه نفر شاید باشه  ولی ربطی نداره به این اما بیشتر اون نسل قدیمیا اره پسر دوستن زیاد اما جدیدا کمتر شده 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)