یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه مشخصه دروغ نمیگه انگار با بچه طرفه یا نصف نی نی سایتیها نمیشناسند این چند تا کاربر و جم کو با حداقل جوری جفت و جور میکردی قابل باور بود یه لر کلماتت و بخونه میفهمه حرفات قیکه یا ن 😂😂
الان ینی لر ها سکه مهر نمیکنند؟😨پس چرا من شنیدم خیلی به عروس مخصوصا غریب اهمیت میدن ؟
عزیزم اون دو تا کاربر کرد هر چی گفتن چون با چند تا کاربر لر مشکل دارن تو سایت از خودشون داستان خیالی ساختن لر ها معروفن به عروسی های بالای هزار نفر و طلای توپ حتی بیشتر جهیزیه عروسی حنابندون طلا با داماده ما حتی رسم گوشی و چمدون برونا داریم ینی از لحظه بعد خاستگاری واسه عروس از گوشی تا گل سرشم نو میخریم و میبریم به چرت و پرت های اونا اهمیت نده!
اره خیلی دوست داریم یعنی تو فیلما ۴ سیخ میزارن واسه اون همه ادم تعجب میکنم کمه خب ما اون واسه دونفر یا سه نفر شاید باشه ولی ربطی نداره به این اما بیشتر اون نسل قدیمیا اره پسر دوستن زیاد اما جدیدا کمتر شده