2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 7340 بازدید | 324 پست
اره والله. الان خود استاتر شیرازیه اون بالاتر هم گفتم دختر عموم عروس شیرازی هاست خدا شاهده شوهرش کل ...

افرین دقیقا دیگه هرکی شوهرش بد باشه میگن لره توواین سایت هزاران نفر تاپیک راجب شوهراشون میزنن که فلان کرد بمان کرد حالا باید بگیم شوهرای اونام لرن چون بدن 🤦‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم راجب گلونی بحث هست بین کورد و لر و لک من هیچ حرفی نمی‌زنم چون از قدیم اینا خیلی بهم نزدیک بودن ...

عزیزم اینا چیزاییه که نقطه اختلافه،وقتی با اب وتاب بولدش میکنن ینی هدفی دارن،بحث من اینه،پس چرا مث بزرگترامون ازخوبیای لر و کوردپست نمیذارن؟؟از پدربزرگامون بزرگترامون از ترک و لر و کورد بپرسیم بگیم سر گلونی جنگه سر لباس جنگه،خندشون میگیره،

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
ببین تورو یادم نرفته اونسری یه جوابی بهت دادم رفتی پشت سرت رو هم نگاه نکردی ....رو من هم ریپ نزن حوص ...

اینم از گروه متوهمای جو زدست؟؟؟

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
عزیزم اینا چیزاییه که نقطه اختلافه،وقتی با اب وتاب بولدش میکنن ینی هدفی دارن،بحث من اینه،پس چرا مث ب ...

آره واقعا ما باید از بزرگانمون یاد بگیریم یه بار یکی از دوستام اینو سوال شد راننده یه پیر مرد کورد بود بعد تعریف که می‌کرد می‌گفت ما با لرا عموزاده هستیم منظورش این بود رابطه نزدیکی و صمیمانه با هم داریم بعد الان ما تو این تاپیک افتادیم به جون هم 

قبول کن که لباس واقعا بخشی از فرهنگ هست و خیلی مهمه

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

💨💨💨بلانسبت لرهای گروه🤭🤭همه تون تو توهمین

خدایی ببین سطح شعور و ادب رو 😂😂😂 قشنگ معلونه خوب از نا کوردا خوردی که اینجوری کینه به دل داری 😎😎 هر کی حال تورو گرفته دست کم ۲واحد جانور شناسی پاس کرده تو دانشگاه! و چقدر برام جای تعجبه که هرجا منو میبینی روم ریپ‌میزنی قشنگ معلومه با حرفام عمیقا میسوزی😎 و این استیکر هایی که فرستادی نشون از ادب و خودت و خانواده ات هست گلم ...اگر ذره ای ادب و شعور برات مونده رو نن ریپ نزن دیگه نه تو این تاپیک تو کل تاپیک ها ...اونسری هم یه مایم داید سریع حذفش کردی میزاشتیش حالا😉😉 برای بار سوم‌میگم ریپ‌ نزن !

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

قربونت برم من تخریب نکردم.آقا اینجوری ان لرهای اصیل.بیام الکی فیلم بازی کنمترکها و کردها وعربها هم ه ...

من خودم همیشه واقعیتارو میگم 

بله هست مثل خانواده همسر شما ولی دلیل بر ۹۰درصد نمیشه که همه لرا همینن شما روزانه میبینی چقدر خانومای اینجا تاپیک میزنن راجب خیانت یا دست بزن...شوهرای اونام لرن؟نه هرقومیتی خوب و بد داره

اینم از گروه متوهمای جو زدست؟؟؟

اره ببین چی گفته بهمون خواستم‌تگت کنم ببینی

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من خودم همیشه واقعیتارو میگم بله هست مثل خانواده همسر شما ولی دلیل بر ۹۰درصد نمیشه که همه لرا همینن ...

من یادم نیست درصد گفتم ؟؟؟ البته شما فکر کنم لر لرستان هستی من بختیاریم شاید شما متفاوت باشید چون خیلی شناختی ندارم پس نمیتونم با قاطعیت نظر بدم.

آره واقعا ما باید از بزرگانمون یاد بگیریم یه بار یکی از دوستام اینو سوال شد راننده یه پیر مرد کورد ب ...

بدیش اینه نی نی یا را هم تعلیق منصفانه ندارن ،اصلا تو عمرت شنیدی لر و کورد روبه روی هم باشن؟؟😐بخدا این یکی دو ساله مجازیه اینجوریه ،واقعیت اینا نیست

اره ببین چی گفته بهمون خواستم‌تگت کنم ببینی

خوبه که این فشار خوردنا😂بخدا اینا ازخلاهای درونیه،یکی ازهمینا خودش تو تاپیکش گفته ادم ناارومی هست ،ادمای سالم حس هم وطنانه دارن 

خوبه که این فشار خوردنا😂بخدا اینا ازخلاهای درونیه،یکی ازهمینا خودش تو تاپیکش گفته ادم ناارومی هست ، ...

دقیقاا😂😂😂