2777
2789

بقران حسودیشون میشه

یه بچه داری ب همه چی میرسی الان من بجایی رسیدم دوسدارم بمیرم 

بچه بزرگم ۴سالشه ازدیشب داره نق میزنه هی کوتاه اومدمو نازشو کشیدم الان هی داشت نق میزد یعنی دائم 

تپش قلبم رفت بالا نفس نمیتونستم بکشم ناخداگاه داد زدم انقدر داد زدم وزدم توسرخودم 

کاش بمیرم راحت شم

اینو واقعا میگم راضیم هر ۳تا باهم بمیریم راحتشیم واقعا نمیتونم نمیتونم بقران

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خب بگن بچه بیار شما خودت باید شرایط خودتو ببینی و تصمیم بگیری بچه بیاری یا نیاری بقیه بگن خودتو بنداز ت چاه باید بندازی؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

قربونت برم نزن این حرفو . خسته شدی به خدا حق داری . ولی اینجوری نگو. بچه ها واقعا گناهی ندارن تقصیری ندارن . شما هم به عنوان مادر گناهی نداری. اما صبوری کن الان خیلی خسته ای اینارو میگی وگرنه حاضری جونتو بدی اونا 1 مو از سرشون کم نشه . آرم باش جانم خدا کمک میکنه