2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه پلنگ زیاد شده.پلنگا هم وایب باکلاس بودن میدن

ولی بنظر من خیلی بی کلاسیه میتونی به پوستت برسی تا شاداب بشه خودتم یه ارایش ملیح کنی خیلی باکلاس میشی

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خوب تو عکس‌تر‌ و تمیز و مرتب نشون میدیمن اینا که پوست و مو ناخن سالم دارن و شیک مبپوشن‌وایب باکلاسی‌ ...

منم جدیدا از اونا ک ناخن شون بدون لاک طبیعیه و دوست صاف و موی مرتب و لباس ساده  دارن حس اصالت و با کلاسی میگیرم 

مینیمال 

یه کلیپ دیدم اسم دختره مائده بود شوهرش برا تولدش فرستاده بود در خونه آهنگ بزنن .دختره نه آرایش نه تزریق هیچی تازه عروس بود .شاید صد نفر زیرش نوشته بودن خدایا یه دونه از این دخترا نصیب ما کن وبراش آرزوی سلامتی کرده بودن

ژل اونم زیاد، به این حرفا هم گوش نکن که کم بزن و اینا، چرتهدو‌سی سی بالا دو تا پاییندوتا گونه های را ...

شت😂🏃🏻‍♀️🤏🏻

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ولی دنیا داره ب سمت نچرال بودن میره

اگه ایراد ظاهری هم دارین سعی کنید خیلی نامحسوس و زیبا رفعش کنید 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عههههه ،راست میگی 🤣🤣 شکار پلنگ آزاده ؟؟؟

آزاد که نیست ولی اگه آزاد هم باشه هر کسی جرات نمیکنه بره برا شکار بالام ...ناسلامتی پلنگه ها .....:)))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

من همین الان اومدم اینجا و دارم فک میکنم چکار کنم با شوهری که به زنای دیگه نگاه میکنه و میگه خوش تیپ ... و تو دلم پر از کینه ام از همه کسایی که ارایش میکنن و مو بیرون میریزن و تیپ پلنگی میزنن و قاپ مردای دیگه رو میدزدن و مدام خاک ب سر خودم میکنم که تو دوران عقد دقت نکردمو زود عاشقش شدم .اگر میخوای مورد نفرین قرار نگیری نکن همچین کاری رو .نمیدونم ما زنا چرا ب خودمون رحم نمیکنیم چرا ارایش رو بیرون میکنن بعدم ادعا میکنن واسه دل خودم ارایش میکنم