2777
2789
عنوان

کات کردم چه کنم

230 بازدید | 29 پست

من امروز ساعت ۴ امتحان دارم میرم از درگیری نمیتونه متمرکز شه نمیدونم چیکار کنم 

خودمم کات کردم 

حالا سر چی این یه دوستی داشت میگفت جای خواهرمه و صمیمیت خیلی خیلی زیادی بینشون بود و می‌خواست هم من باشم هم اون 

الان که بلاکش کردم تو بیوی اینستاش اول اسمم رو با یه قلب گذاشته بود هنوز پاک نکرده 

من خیلی حس میکنم احساسات من نادیده گرفته شده و به خاطر اون دوستش الان ما جدا شدیم من بهش گفتم نمیخوام روت سلطنت کنم بگم کات کن و من گزینه نیستم که بگم از بین منو اون یکی رو انتخاب من خودم میرم اونم گفت حتما یه راه حلی هست گفتم راحل هست یکی گذشت باید بکنه که منم دیدم تو واسه دوست دخترت انقدر احساساتت جریان شد و فهمیدم چقدر دوسش داری حتی گذشت هم بکنی نمیخوام الان حالم بده امتحانم رو چه کنم امیدوارم گنو نزنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسری که میدونه اذیتی و با دوست دخترش کات نمیکنه هیچیه تو نیست

امتحانتو بده که آینده تو بستگی به همین امتحان ودرس وکتاب و تلاش داره

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

نهایتش میوفتی دیگراه نداره بری حذفش کنی؟؟

استاد خوبیه فکر نکنم بندازه خوندم میترسم یادم بره و خب آسون هم هست میخواستم نمرم خوب شه آمل این درگیری فکر رهام نمیکنه 

کار خوبی کردی. اگه تو با یه پسر دیگه بودی می‌گفتی این مثل داداشمه این آقا چه فکری میکرد؟

ازش پرسیدم گفت باهاش رفت آمد میکردم ببینم چه جور پسریه منم چتاش رو با دختره دیدم خیلی صمیمی بودن ولی وقتی گفتم جدا شو گفت دلم میخواست شما دوست باشید اون تو شرایط بدیه نمیتونم رهاش کنم 

استاد خوبیه فکر نکنم بندازه خوندم میترسم یادم بره و خب آسون هم هست میخواستم نمرم خوب شه آمل این درگی ...

اگ پسره برگرده اوکی میشی باهاش؟؟

اگ دختره رو ول کنه چی؟ میبخشیش؟؟

😘Thanks GOD